Η Μαίρη Συνατσάκη έκανε τα μαλλιά της πορτοκαλί

It gets worse before it gets better! Η άνοιξη είναι η εποχή των αλλαγών και πολλές νιώθουμε την ανάγκη να κάνουμε κάτι νέο σε σχέση με την εμφάνισή μας. Το πιο εύκολο δε που μπορούμε να κάνουμε είναι να αλλάξουμε τα μαλλιά μας. 

Στο πλαίσιο αυτό κινήθηκε και η Μαίρη Συνατσάκη η οποία την περασμένη εβδομάδα ανέβασε μια φωτογραφία στο instagram στην οποία την είδαμε να έχει καστανά μαλλιά και από κάτω έγραψε “Τa da! Lighter and brighter • Δεν ήταν ψέμα. Εντάξει, θα πάρει χρόνο για να γίνει ακριβώς όπως το θέλουμε το καινούργιο χρώμα αλλά αυτή είναι η αρχή!”, ταγκάροντας φυσικά και τον υπεύθυνο για αυτή την αλλαγή, Στέφανο Βασιλάκη. 

Το νέο της χρώμα μας άρεσε πολύ αλλά αυτό που καταλάβαμε είναι πως δεν επρόκειτο για το τελικό αποτέλεσμα που δεν ξέρουμε ακόμη ποιο θα είναι. Αυτό που ξέρουμε σίγουρα είναι ότι μέσα στο Σαββατοκύριακο η Μαίρη Συνατσάκη και ο personal hair colorist της, πειραματίστηκαν λίγο ακόμη με το χρώμα προκειμένου να το φέρουν κοντά στο τελικό αποτέλεσμα. 

Αν και η ίδια δεν έχει δείξει ακόμη το τελικό αποτέλεσμα, σίγουρα δεν είναι αυτό το χρώμα μιας και το συγκεκριμένο είναι αυτό που θα την βοηθήσει να κάνει τη μετάβαση στο τελικό που έχει στο μυαλό της. 

Η Μαίρη Συνατσάκη η οποία έχει απίστευτη αίσθηση του χιούμορ αστειευόμενη ανέβασε και μια ακόμη φωτογραφία για να μας δείξει από που άντλησε την έμπνευσή της για αυτά τα μαλλιά! 


Ανυπομονούμε να δούμε το τελικό αποτέλεσμα!

 

Read More

And More