Site icon TLIFE

Η makeup artist της Hailey Bieber έχει ένα τέλειο tip για glowy skin!

Αν έπρεπε να διαλέξουμε το πιο διάσημο-αυτό που μας αρέσει περισσότερο makeup, αυτό θα ήταν το glowy skin. Η λαμπερή επιδερμίδα είναι η νούμερο ένα τάση και όσο και αν φαίνεται εύκολη να την πετύχεις έχει αποδειχθεί ότι είναι πιο περίπλοκο από ότι φαντάζεσαι: πώς μπορεί μια επιδερμίδα να λάμπει και μάλιστα αυτή η λάμψη να δείχνει φυσική;

Η προσωπική makeup artist της Hailey Bieber και της Rosie Huntington Whiteley έχει μερικά πολύ ωραία μυστικά να μοιραστεί μαζί μας. Λέγεται Nikki DeRoest και πριν σου πούμε το μυστικό της να σου πούμε ότι πρέπει οπωσδήποτε να την ακολουθήσεις εδώ μιας και στον προσωπικό της λογαριασμό μοιράζεται μαζί μας πολύ συχνά τα μυστικά μακιγιάζ της.

“Είμαι τεράστια fan του να χρησιμοποιεί κανείς ενυδατικές και έλαια στο πρόσωπό του. Είναι κάτι που κάνω και τα χρησιμοποιώ σαν primer πριν βάλω το foundation μου. Θέλω να αγκαλιάσετε τα έλαια γιατί θα δείτε τεράστια διαφορά στο μακιγιάζ σας!”, είπε η ίδια στο αμερικάνικο Byrdie. Πράγματι το έλαιο στο πρόσωπο το ενυδατώνει την στιγμή και για όσους τα φοβούνται υπάρχει αυτό το βασικό beauty tip: το δέρμα υπερπαράγει ότι του λείπει. Αν, λοιπόν, του το δώσεις, θα μειώσεις την παραγωγή του!

Ένα ακόμη αγαπημένο της tip είναι να αναμειγνύεις το makeup ή την CC cream σου με την αντηλιακή σου. Παρακάτω ένα IGTV που θα σε κάνει να χαζέψεις και να ξεσηκώσεις και μερικά πολύ ωραία μυστικά ομορφιάς!

© 2024 tlife.gr