Η Μαρία Ηλιάκη μόλις ανέβασε selfie με την πιο αγαπημένη της sheet mask που είναι με… μαγνήτες!

Απολαμβάνουμε κάθε post της Μαρίας Ηλιάκη γιατί μας αποδεικνύει κάθε φορά πόσο αυθεντική είναι! Εκτός, όμως, από αυθεντική είναι και beauty addict και το τελευταίο της post επιβεβαιώνει και τα δύο. 

Η ίδια μόλις ανέβασε μια selfie στην οποία απολαμβάνει τον καφέ της κάνοντας την αγαπημένη της μάσκα. Best part; Αυτή η μάσκα έχει… μαγνήτες!

@marakiiliaki

H παρουσιάστρια φοράει ένα φούξια top, έχει τα μαλλιά της πιασμένα ψηλά σε ένα πρόχειρο ponytail και απολαμβάνει τον καφέ της κάνοντας την μάσκα της. Όπως βλέπεις στην φωτογραφία, αυτή η sheet mask δεν θυμίζει σε τίποτα τις υφασμάτινες μάσκες που έχουμε συνηθίσει. Αυτές οι μαύρες κουκίδες στην επιφάνειά της είναι μαγνήτες που απορροφούν τις τοξίνες από την επιφάνεια της επιδερμίδας και γι’αυτό το αποτέλεσμα είναι εμφανές από την πρώτη στιγμή που θα την φορέσεις και θα την αφαιρέσεις: στο πρόσωπο βλέπεις ένα αναψοκοκκίνισμα υγείας που έχει δημιουργηθεί από την μικροκυκλοφορία καθώς η συγκεκριμένη μάσκα διεγείρει και την μικροκυκλοφορία!

Η συγκεκριμένη λέγεται Magnetic Youth Mask της Magic Stripes και στην Ελλάδα έρχεται αποκλειστικά από την Make Me Up και μπήκε πρόσφατα στη λίστα με τις επτά πιο αγαπημένες μας μάσκες προσώπου τις οποίες μπορείς να βρεις συγκεντρωμένες εδώ!

Πάντως, η αγαπημένη μας Μαρία Ηλιάκη φαίνεται να απολαμβάνει την διαμονή της στην Ελβετία ενώ έχει αφιερώσει το χρόνο της στο εντατικό skincare και πολύ καλά κάνει αφού είναι για όλους μας στόχος για το 2021!

 

Read More

And More