Η τέλεια ρόμπα της Selena Gomez σε αυτή η φωτό είναι από brand καλλυντικών!

Πολλές φορές έχω ακούσει κορίτσια να λένε “απεχθάνομαι τα φλούο νύχια. Δεν θα διαφωνήσω μαζί τους. Ή, τουλάχιστον, δεν θα διαφωνούσα μαζί τους μέχρι πρόσφατα. Γιατί ένα ολοκαίνουριο post της Selena Gomez με έκανε να αλλάξω γνώμη!

Η τραγουδίστρια- δημιουργός ενός πολύ αγαπημένου brand καλλυντικών (aka Rare Beauty) ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία στην οποία έχει α) ένα τέλειο φλούο πράσινο μανικιούρ β) μια τέλεια φούξια σκιά στα μάτια και γ) μια φλούρο ρόμπα που θέλοντας και μη τραβάει την προσοχή! 

Δεν θα στεκόμασταν ποτέ στο ρούχο (εδώ είναι μια beauty στήλη) ειδικά από τη στιγμή που το μανικιούρ και το μακιγιάζ της είναι τόσο καθηλωτικά. Θα σταθούμε, όμως, τελικά γιατί εδώ είμαστε μια beauty στήλη και η ρόμπα που φοράει η Selena Gomez εδώ προέρχεται από brand καλλυντικών και όχι αυτό της Selena. 

Η ρόμπα που φοράει εδώ η Selena είναι Drunk Elephant (yeap! Το ίδιο υπεραγαπημένο brand που έφτασε στην Ελλάδα αποκλειστικά από τα Sephora) και το εντοπίσαμε online εδώ. Best part; Κοστίζει μόλις 45 δολάρια και λέμε μόλις γιατί είναι κάτι που φοράει η Selena και μπορούμε να αποκτήσουμε κι εμείς χωρίς να δώσουμε μια περιουσία!

 

Read More

And More