Η τετράχρονη Luna έβαψε την Chrissy Teigen και τον John Legend και το έκανε τέλεια!

Τα παιδιά των διασήμων φαίνεται να έχουν εξαιρετικά skills στο μακιγιάζ γιατί μάλλον θα έχουν περάσει ατελείωτες ώρες βλέποντας τις μαμάδες τους να βάφονται στο μπάνιο ή να αφήνονται στα χέρια κάποιου top ειδικού που τους κάνει makeup. Και φυσικά η τετράχρονη Luna, η κόρη της Chrissy Teigen και του John Legend, δεν αποτελεί εξαίρεση! 

Η Chrissy Teigen, λοιπόν, ανέβασε μια σειρά από φωτογραφίες και βίντεο στα οποία φαίνεται η μικρή τους κόρη να κάνει μακιγιάζ όχι μόνο σε εκείνη αλλά και στον σύζυγό της! 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη chrissy teigen (@chrissyteigen)

“Δεν έχω ιδέα πώς έγινε αυτό, απλώς δείτε!”, έγραψε η Chrissy Teigen κάτω από αυτό το post. Στο πρώτο βίντεο, λοιπόν, φαίνεται η τετράχρονη κόρη της Chrissy Teigen να απλώνει στο πρόσωπο της μαμάς της κάτι που μοιάζει πολύ με ασημί σκιά ενώ χρησιμοποιεί ένα πινέλο του ρουζ. Η ίδια φαίνεται να κάθεται εκεί υπομονετικά σφίγγοντας τα χείλη της προς τα μέσα προκειμένου να μην μπει όλη η shimmering σκιά μέσα στο στόμα της. Στην επόμενη φωτογραφία, βλέπουμε την Luna να εξετάζει το πρόσωπο της μαμάς της πολύ προσεκτικά και να της απλώνει ροζ κραγιόν στα χείλη, ενώ στην επόμενη η Chrissy Teigen μοιάζει να παίρνει την κατάσταση στα χέρια της και να κάνει μικρές διορθώσεις με ένα πολύ λεπτό πινέλο. Στις επόμενες φωτογραφίες βλέπουμε την Chrissy Teigen με την φίλη της, Nova Kaplan, σχεδόν εξαντλημένες από το session μακιγιάζ και για το τέλος έμεινε το καλύτερο: η μικρή Luna να κάνει μακιγιάζ στον μπαμπά της!

“Κάθε φορά που κάνω μακιγιάζ η κόρη μου κάθεται δίπλα μου. Ξέρει πλέον τα πάντα από makeup: τι κάνει το κάθε πινέλο, ποιο προϊόν χρησιμοποιείται πού!”, είχε πει η Chrissy Teigen παλιότερα σε συνέντευξή της. Ελπίζουμε η μικρή Luna να ξέρει και το double cleansing!

 

Read More

And More