Η τσάντα της Kylie Jenner είναι γεμάτη νέα λανσαρίσματα Kylie Skin! Video!

Ποιος δεν θα ήθελε να δει τι έχει η Kylie Jenner στην τσάντα της; Η ερώτηση είναι ρητορική οπότε συνέχισε να διαβάζεις!

Λίγο πριν η δεν-ξέρω-πόσα-δις-έχω Kylie ανέβασε στο youtube της ένα βίντεο για να μοιραστεί με τους εννιά εκατομμύριο εγγεγραμμένους στο κανάλι της τι έχει στην τσάντα της. Fun fact: η τσάντα της είναι μια συλλεκτική Birkin που της είπε η μητέρα της να αγοράσει και, όπως είπε η ίδια, “όταν η Kris Jenner σου λέει κάτι, δεν ρωτάς γιατί! Απλώς το κάνεις!”.

Η μεγάλη έκπληξη βλέποντας το βίντεο είναι πως η Kylie Jenner στην τσάντα της, εκτός από τα κλασικά που έχουμε όλοι (γυαλιά ηλίου, τσίχλες, φορτιστή κλπ), έχει και μερικά ολοκαίνουργια λανσαρίσματα που έρχονται στα Kylie Skin και τα οποία μας δείχνει για πρώτη, πρώτη φορά. Ένα από αυτά είναι το hand satinizer, ένα αντισηπτικό χεριών το οποίο είναι σε μορφή σπρέι και όχι σε τζελ όπως έχουμε συνηθίσει, είναι μια προσωπική κάρτα την οποία έχει γράψει για το νέο της προϊόν, το serum υαλουρονικού οξέος, δύο scrunchie για τα μαλλιά που σύντομα θα λανσαριστούν στα Kylie Skin και ένα gloss- διογκωτικό χειλιών το οποίο γίνεται σε συνεργασία με το Ulta Beauty.

Παρακάτω, πάτησε play για να δεις όλο το βίντεο και να χαζέψεις την ντουλάπα της Kylie ή, τουλάχιστον, μέρος αυτής αφού από εκεί έχει γυρίσει το βίντεο!

 

Read More

And More