Η Βίκυ Καγιά επισκέφτηκε τη δερματολόγο της και μας έδειξε τη θεραπεία που έκανε

Απολαμβάνουμε το πόσο πολύ έχει αλλάξει το σκηνικό σε σχέση με την ομορφιά τα τελευταία ένα- δύο χρόνια. Απολαμβάνουμε πολύ που ασχολούμαστε περισσότερο με το skincare και λιγότερο με το makeup (αγαπάμε και τα δύο εξίσου αλλά είμαστε ενθουσιασμένες που πλέον φροντίζουμε την επιδερμίδα μας και δεν τρέχουμε απλώς να καλύψουμε τις ατέλειες με μακιγιάζ) και μας αρέσει πολύ που βλέπουμε περισσότερο αληθινή επιδερμίδα και λιγότερα φίλτρα στο instagram και ειδικά από γυναίκες που (μας) ασκούν τεράστια επιρροή. 

Η αγαπημένη μας Βίκυ Καγιά ακολουθούσε αυτή την οδό πολύ πριν γίνει τάση και εξακολουθεί να μας παροτρύνει να είμαστε αληθινές και να φροντίζουμε τους εαυτούς μας και, φυσικά, την επιδερμίδα μας! Η ίδια επισκέφτηκε την δερματολόγο της και έκανε μια θεραπεία αναζωογόνησης και λάμψης η οποία, όπως είπε η Μαργαρίτα Βεργολιά είναι top στο Χόλιγουντ. 

Η συγκεκριμένη είναι μεσοθεραπεία γίνεται με αυτό το μπουκαλάκι που βλέπεις εδώ το οποίο έχει βελόνες επικαλυμμένες με χρυσό και μέσα περιέχει ένα αραιωμένο σε υαλουρονικό μπότοξ, πεπτίδια και βιταμίνες τα οποία λειτουργούν συνεργικά. Όπως ξέρουμε, το υαλουρονικό ενυδατώνει και δίνει plump αποτέλεσμα στην επιδερμίδα (φαντάσου ένα στεγνό σφουγγάρι πάνω στο οποίο πέφτει νερό. Αμέσως το σφουγγάρι διογκώνεται! Κάπως έτσι, λοιπόν, λειτουργεί και το υαλουρονικό στην επιδερμίδα) ενώ τα υπόλοιπα είναι αντιοξειδωτικά.

“Όταν ενυδατώνεις σωστά την επιδερμίδα και κάνεις σωστές θεραπείες, για μένα δεν χρειάζεται τίποτα άλλο”, λέει η Βίκυ Καγιά στα stories της την στιγμή που απολαμβάνει τη θεραπεία της που ενδείκνυται και για ήπιας μορφής ακμή, όπως είπε πως αντιμετωπίζει και η ίδια. 

Εμείς, πάντως, ορμώμενοι από τα stories της Βίκυς Καγιά θα πούμε πως θέλουμε περισσότερο real skin στα social media! 

Read More

And More