Η χριστουγεννιάτικη συλλογή των Kylie Cosmetics είναι εμπνευσμένη από ένα παιδικό παραμύθι! Μαντεύεις ποιο;

Μια ακόμη χρονιά, μια ακόμη χριστουγεννιάτικη συλλογή για την Kylie Jenner και την εταιρία καλλυντικών της. Όμως, από τότε που μπήκε στη ζωή της η κόρη της Stormi, οφείλουμε να παραδεχτούμε πως οι συλλογές της έχουν άλλο αέρα. Όπως, για παράδειγμα, αυτή που έχει έντονα πράσινα χρώματα και είναι εμπνευσμένη από ένα παιδικό χριστουγεννιάτικο παραμύθι. Πάει κάπου ο νους σου; Μήπως σε βοηθάνε καθόλου τα πράσινα χρώματα; 

Η νέα συλλογή Kylie Cosmetics, λοιπόν, είναι εμπνευσμένη από τον Κατεργάρη των Χριστουγέννων και, όπως είπε η ίδια, το credit για αυτή τη συλλογή πηγαίνει στην κόρη της η οποία της θύμισε πόσο πολύ αγαπάει τον συγγραφέα Dr. Seuss και τα παραμύθια του (είναι ο ίδιος που έγραψε και τον κατεργάρη των Χριστουγέννων). 

“Έχω τόσες πολλές αναμνήσεις από τα παιδικά μου χρόνια όπου κάθε χρόνο τέτοια εποχή διαβάζαμε κατά την διάρκεια των διακοπών των Κατεργάρη των Χριστουγέννων και τώρα και η κόρη μου το λατρεύει! Υπάρχουν τόσα πολλά και υπέροχα χρώματα αλλά και σχήματα να παίξει κανείς και πραγματικά απόλαυσα όλη την δημιουργική διαδικασία του να διαλέξω τις αποχρώσεις, να βρούμε το design του packaging και να δημιουργήσουμε αυτά τα προϊόντα. Ήθελα να εξασφαλίσω το γεγονός ότι η σειρά θα είχε το τέλειο mix από shimmering και ματ αποχρώσεις για τα χείλη και τα μάτια αλλά και να διατηρήσω αυτό το χαρούμενο πράσινο και να το συνδυάσω με το κόκκινο και το χρυσό των Χριστουγέννων. Η διαδικασία ήταν τόσο ξεχωριστή!”, είπε η ίδια για τη συλλογή!

Κάπως έτσι, λοιπόν, δημιουργήθηκε η Kylie X Grinch Collection η οποία πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 19 Νοεμβρίου και θα περιλαμβάνει παλέτες με σκιές, σετ από κραγιόν, σκιές σε μορφή stick, kits με ματ προϊόντα χειλιών, υγρά μολύβια, highlighter, ρουζ και πολλά, πολλά ακόμη. Η τιμή του κάθε προϊόντος ξεχωριστά θα κυμαίνεται από 16 έως 60 δολάρια ενώ, αν θες, μπορείς να αποκτήσεις και όλο το σετ με 265 δολάρια. 

 Και για να έχεις και μια εικόνα για το πώς “γράφουν” οι αποχρώσεις, παραπάνω η Kylie Jenner φοράει κραγιόν από το How The Grinch Stole Christmas lip kit.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie 🤍 (@kyliejenner)

Read More

And More