Η Ζέτα Μακρυπούλια απέκτησε το τέλειο χρώμα μαλλιών με την τεχνική French Balayage! Ρωτήσαμε τους experts τα πάντα!

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε κλείσει ραντεβού στο κομμωτήριο δείχνοντας την φωτογραφίας μιας αγαπημένης μας διάσημης και ζητώντας το ίδιο αποτέλεσμα στα μαλλιά μας! Είμαστε, λοιπόν, σίγουροι ότι η αλλαγή αυτή θα σε οδηγήσει στο κοντινότερο συνεργαζόμενο κομμωτήριο LOréal Professionnel Paris γιατί αυτό το χρώμα με αυτή την τεχνική είναι το απόλυτο must του καλοκαιριού!

Η αγαπημένη μας Ζέτα Μακρυπούλια, λοιπόν, αφέθηκε στα χέρια των έμπειρων hair experts της L’Oréal Professionnel Paris και, με την καθοδήγησή τους, αποφάσισε να υιοθετήσει την απόλυτη τάση για το φετινό καλοκαίρι, το French Balayage. 

Όσο για το French Balayage, πρόκειται για την μεγαλύτερη τάση αυτή τη στιγμή στο χρώμα των μαλλιών που έχουν υιοθετήσει οι μεγαλύτερες influencers στο instagram και που αγαπούν οι γυναίκες ανά τον κόσμο για το απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα που εξασφαλίζει στα μαλλιά!

Πώς ακριβώς, όμως, εφαρμόζεται το French Balayage και ποια είναι η διαφορά της συγκεκριμένης τεχνικής από το κλασικό balayage που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα; Μιλήσαμε με τις δύο εκπροσώπους της τεχνικής ομάδας LOréal Professionnel Paris, Λία Κουρούπη (Education Manager L’Oréal Professionnel Paris) και Αγγελική Μπαρλαμπά (Technical Consultant L’Oréal Professionnel Paris) οι οποίες μας έδωσαν όλες τις απαντήσεις που χρειαζόμασταν! Ιδού τι μας είπαν!

 

Αριστερά: Αγγελική Μπαρλαμπά, Technical Consultant L’oréal Professionnel Paris, Δεξιά: Λία Κουρούπη, Educational Manager L’oréal Professionnel Paris

 

-Τι ακριβώς είναι το french balayage;

Το French Balayage, το οποίο εμπιστεύονται καταξιωμένοι επαγγελματίες είναι η υπηρεσία balayage της L’Oréal Professionnel Paris και η πιο must πρόταση για το χρώμα των μαλλιών για το φετινό καλοκαίρι. Το French Balayage είναι μια τεχνική δύο βημάτων που εφαρμόζεται αποκλειστικά από επαγγελματίες κομμωτές. Είναι κατάλληλο για κάθε τύπο και κάθε βάση μαλλιών, καθώς συνδυάζει το τέλεια εκτελεσμένο ξάνοιγμα με ένα Gloss περιποίησης για την εξουδετέρωση των ζεστών τόνων και προσθήκη λάμψης.

-Ποια η διαφορά του από το κλασικό balayage;

Το balayage είναι εξ ορισμού η κλασική τεχνική ξανοίγματος στον ελεύθερο αέρα που δημιουργεί ένα sun kissed αποτέλεσμα. Το French Balayage εστιάζει στην καλλυντικότητα και στην άψογη διαβάθμιση του ξανοίγματος παράλληλα με την εξατομίκευση του Glossing μέσα από διαφορετικές τεχνικές και αποχρώσεις. Έτσι δημιουργείται ένα μοναδικό για κάθε γυναίκα αποτέλεσμα οποιαδήποτε και αν είναι η ένταση που επιθυμεί.

-Είναι μια τεχνική που μπορούν να κάνουν όλες οι γυναίκες; 

Το French Balayage είναι κατάλληλo για όλες τις βάσεις μαλλιών, ακόμα και τις πιο σκούρες. Look απαλό και φωτεινό, ή εκλεπτυσμένο και σέξι χωρίς ευδιάκριτες γραμμές· ή ακόμα και άκρως τολμηρό, με τέλεια εκτελεσμένο ξάνοιγμα χωρίς ζεστούς τόνους: το French Balayage εξασφαλίζει πάντα φυσικό αποτέλεσμα, όποια κι αν είναι η επιθυμία κάθε γυναίκας.

-Πώς γίνεται ακριβώς η διαδικασία; 

Η διαδικασία εφαρμόζεται σε δύο βήματα από τους άρτια εκπαιδευμένους και καταρτισμένους expert της L’Oréal Professionnel Paris.

Βήμα 1: Το τέλειο ξάνοιγμα: Μια ολοκληρωμένη συλλογή εργαλείων για εκτέλεση όλων των τεχνικών ξανοίγματος σε οποιαδήποτε βάση, και επίτευξη κάθε τύπου balayage –από απαλό και σέξι μέχρι τολμηρό. Βήμα 2: Gloss για την αποδυνάμωση ζεστών τόνων: Το Gloss Dia Light, με τζελ-κρεμώδη υφή και σύνθεση χωρίς αμμωνία με όξινο pH, εγγυάται αποδυνάμωση των ζεστών τόνων και εκθαμβωτική λάμψη. Δεν ευαισθητοποιεί τα μαλλιά –αντ’ αυτού, προσφέρει 30%* περισσότερη καλλυντικότητα και σφραγίζει το περιτρίχιο μετά το ξάνοιγμα. Με μια μοναδική, πλούσια παλέτα αποχρώσεων, καλύπτει από τα πιο σκούρα μέχρι και τα πιο ανοιχτά χρώματα.

-Γυναίκες με πολύ σκούρα μαλλιά πώς θα μπορούσαν να βάλουν στη ζωή τους το french balayage; Μέχρι πόσο μπορούν να ξανοίξουν τα μαλλιά τους; 

Το French Balayage ταιριάζει σε όλους τους τύπους των μαλλιών, από τα πιο σκούρα μέχρι τα πιο ανοιχτά! Ο επαγγελματίας κομμωτής είναι αυτός που θα καθορίσει το επίπεδο ξανοίγματος με βάση το χρώμα που υπάρχει ήδη και την ποιότητα των μαλλιών.

-Υπάρχει κάποιο κούρεμα που αναδεικνύει περισσότερο αυτή την τεχνική και αν ναι, ποιο; 

Μπορεί να υπάρχει η εντύπωση πως η συγκεκριμένη τεχνική ταιριάζει σε μακριά μαλλιά όμως το French Balayage μπορεί να αναδειχθεί σχεδόν με όλα τα στυλ κουρέματος. Ασφαλώς είναι σημαντικό να έχει προηγηθεί το κούρεμα πριν την εφαρμογή της τεχνικής αλλά ακόμα και σε πιο κοντά κουρέματα η ακρίβεια της τεχνικής και η έμφαση στα σημεία των μαλλιών που χρειάζεται να τονιστούν εξασφαλίζουν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Τώρα που έχεις όλη την πληροφόρηση που χρειάζεσαι, μην ξεχάσεις να κλείσεις το δικό σου ραντεβού με τους experts της LOréal Professionnel Paris για ένα French Balayage που θα απογειώσει το χρώμα των μαλλιών σου φέτος το καλοκαίρι!

Για περισσότερες πληροφορίες:

*Πηγή: Οργανοληπτική δοκιμή