Ήρθαν στην Ελλάδα τα Fenty Skin

Το 2021 ξεκινάει εξαιρετικά σε επίπεδο beauty (τουλάχιστον!) αφού έχουμε μια από τις μεγαλύτερες beauty ειδήσεις! Κάθε skincare addict εκεί έξω θέλει να δοκιμάσει τα Fenty Skin, το brand περιποίησης προσώπου από την Rihanna, και επιτέλους έφτασε η στιγμή που μπορεί να το κάνει! Γιατί τα Fenty Skin έφτασαν στην Ελλάδα αποκλειστικά από τα Sephora και παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει όλες τις λεπτομέρειες!

Όλα ξεκίνησαν ένα χρόνο περίπου πριν όταν η Rihanna ανέβασε την πρώτη selfie της χρονιάς. Εχμ, την πρώτη selfie της χρονιάς εντελώς αμακιγιάριστη και με ένα σπυράκι. Και με δεδομένο ότι καμία star τέτοιου βεληνεκούς δεν κάνει οτιδήποτε τυχαία, ήμασταν σίγουρες ότι η Rihanna ετοίμαζε κάτι μεγάλο. 

Λίγους μήνες μετά η ίδια ανακοίνωσε την δημιουργία του Fenty Skin, της σειράς skincare που φέρει την υπογραφή της. “Η σειρά περιποίησης Fenty Skin αντιπροσωπεύει την νέα εποχή στην περιποίηση της επιδερμίδας παρουσιάζοντας, απλά, εύκολα να χρησιμοποιήσεις  και αποτελεσματικά προϊόντα για κάθε τύπο επιδερμίδας.

Σχεδιασμένα να προετοιμάσουν την επιδερμίδα και να συμπληρώσουν την σειρά  Fenty Beauty makeup, τα προϊόντα Fenty skin έχουν τεσταριστεί για να εφαρμόζονται σε κάθε τύπο και τόνο επιδερμίδας. Με συνθέσεις προϊόντων vegan και με απόλυτο σεβασμό προς το περιβάλλον.

Με έμπνευση το παγκόσμιο lifestyle, η Rihanna ενώνει καλλυντικά συστατικά από όλο τον κόσμο με τα πιο αποτελεσματικά συστατικά περιποίησης προσώπου όπως το υαλουρονικό οξύ και την νιασιναμίδη με κλινικά αποδεδειγμένα αποτελέσματα. Απαλές υφές και μυρωδιές εμπνευσμένες από τα συστατικά κάθε προϊόντος. Σε συσκευασίες eco friendly, με ανακυκλώσιμα υλικά και refillable. Μέσω της νέας σειράς περιποίησης προσώπου  Fenty Skin, η Rihanna μοιράζεται την δική της ρουτίνα περιποίησης, επιτυγχάνοντας λάμψη και υγιή επιδερμίδα καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας και νύχτας”.  

Τα παραπάνω ήταν απόσπασμα από το επίσημο Δελτίο Τύπου που κυκλοφορεί για το brand παγκοσμίως και όλα αυτά τα λόγια μας έκαναν διακαώς να θέλουμε να δοκιμάσουμε τη σειρά. Plus: το γεγονός ότι έφεραν την υπογραφή της Rihanna η οποία από την σειρά κιόλας Fenty Makeup μας έδειξε πόσο σοβαρά παίρνει το ρόλο της την ομορφιά. 

Το τεράστιο νέο είναι ότι η σειρά πλέον διατίθεται στα Sephora στην Ελλάδα, δηλαδή εδώ, όπου μπορείς να βρεις όλα τα προϊόντα συγκεντρωμένα, δηλαδή cleanser, toner, ενυδατική κρέμα ημέρας με SPF30, κρέμα νυκτός και το Start’r Set Fenty Skin που περιέχει το cleanser, τη λοσιόν και την ενυδατική ημέρας σε mini sizes. 

Το πρώτο must try του 2021!

Read More

And More