Και όμως! Αυτή είναι η Paris Hilton με καρέ και αφέλειες!

Αν χρειάζεσαι απόδειξη για το πόσο σημαντικό ρόλο παίζουν τα μαλλιά στην εμφάνισή σου, μπορείς να ρίξεις μια ματιά παρακάτω στην Paris Hilton

Η κόρη της διάσημης οικογένειας με τα signature μακριά και κατάξανθα μαλλιά αποφάσισε να αλλάξει στιλ για τις ανάγκες μιας φωτογράφισης και το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό. Για την ακρίβεια, η Paris Hilton ήταν μια άλλη… Paris Hilton!

Η φωτογράφιση έγινε για την καμπάνια του οίκου Lanvin από το φωτογραφικό δίδυμο των Mert Alas και Marcus Piggot με έμπνευση τα πορτραίτα της Νέας Υόρκης των 50’s. 

“Είναι τιμή μου να δουλεύω για τον οίκο Lanvin και για την καμπάνια τους για την άνοιξη/καλοκαίρι του 2021. Ανέκαθεν ήμουν fan του οίκου και προσωπικά θαυμάζω πολύ την δημιουργό Jeanne Lanvin. Ήταν τόσο ικανή ώστε έχτισε μια ολόκληρη αυτοκρατορία ξεκινώντας από ένα μικρό κατάστημα το οποίο εξακολουθεί να υπάρχει 130 χρόνια μετά”, δήλωσε η Paris Hilton για την συνεργασία της. 

Όσο για το εκθαμβωτικό και ομολογουμένως πολύ διαφορετικό look της Paris Hilton στην καμπάνια αυτή, ο Bruno Sialelli, creative director του οίκου Lanvin, δήλωσε: “Η Paris Hilton είναι γνωστή για τα μακριά, ξανθά μαλλιά της και για το λαμπερό στιλ της κι εμείς θέλαμε να δώσουμε έμφαση στην ικανότητά της να μεταμορφώνεται- όπως ένας κύκνος”. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LANVIN (@lanvinofficial)

Πάντως, η Paris Hilton με αυτά τα μαλλιά δεν είναι απλώς αγνώριστη, είναι και πολύ chic και θα θέλαμε να την δούμε πολύ να το υιοθετεί σε μια πιο μόνιμη βάση στο μέλλον. Τι λες; 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paris Hilton (@parishilton)

Read More

And More