Καιρός να συνηθίζουμε την Nicole Kidman και τα κοντά της μαλλιά!

Κατά καιρούς η Nicole Kidman μας έχει δώσει αστείρευτη beauty έμπνευση σε ότι έχει να κάνει με τα μαλλιά. Την έχουμε δει με τέλειες, φυσικές μπούκλες, έπειτα κοκκινομάλλα, λίγο αργότερα ξανθιά με το χαρακτηριστικό ponytail της και τώρα αυτό!

Η Nicole Kidman πλέον έχει κοντά μαλλιά τα οποία α) έχει αγαπήσει και β) φαίνεται πως θέλει να συνηθίσουμε κι εμείς και, μάλιστα, κάνει τα πάντα γι’αυτό. Κυρίως, όμως, ανεβάζει συνεχώς φωτογραφίες στο instagram της προκειμένου να αφομοιώσουμε το νέο μακρύ pixie cut της!

Την πρώτη φωτογραφία με το νέο της hair look η Nicole Kidman την ανέβασε λίγες εβδομάδες πριν, τον Ιούλιο, κι ενώ βρίσκονταν στα γυρίσματα της νέας της σειράς για το Apple TV με τίτλο Roar. Από εκείνη τη μέρα μέχρι σήμερα, η ίδια ανέβασε αρκετές ακόμη φωτογραφίες, θέλοντας έτσι να μας κάνει να συνηθίσουμε το νέο της κούρεμα

Πρόκειται για ένα μακρύ pixie cut με 90’s αναφορές το οποίο, κατά πάσα πιθανότητα, είναι περούκα, αλλά να που η Nicole Kidman το αγάπησε τόσο ώστε θέλει να συγκεντρώσει αρκετό υλικό μέχρι να αποχωριστεί το ρόλο της και κατ’ επέκτασιν και αυτά τα μαλλιά. 

Τι λες; Σου αρέσουν; 

 

Read More

And More