Κάννες 2019- amfAR Gala: τα ωραιότερα beauty looks για να πάρεις έμπνευση! Ποιο σου άρεσε πιο πολύ;

Κάθε red carpet event είναι παραπάνω από καλοδεχούμενο! Γιατί μας δίνει αστείρευτη έμπνευση για τα μακιγιάζ και τα μαλλιά που ενδεχομένως θα κάνουμε στο μέλλον και γιατί είναι υπέροχο να ξημερώνει Σαββατοκύριακο και εσύ να πίνεις τον καφέ σου κάνοντας scroll down σε μερικά υπέροχα look.

Την πιο κατάλληλη στιγμή, λοιπόν, έγινε το καθιερωμένο amfAR Gala με το οποίο ρίχνουν αυλαία οι Κάννες και παρακάτω σου έχουμε συγκεντρώσει τα αγαπημένα μας για να δεις, να εμπνευστείς και να ψηφίσεις!

Kendall Jenner

Η Kendall Jenner με το beauty look που θέλουμε να αντιγράψουμε, από την κορυφή μέχρι τα νύχια (κάνε focus στο χρώμα!). Φοράει έντονο ροζ φόρεμα το οποίο και έχει σετάρει χρωματικά με το total μακιγιάζ της και κυρίως με το ρουζ και τα glossy χείλη της.

Stella Maxwell

Ένα άλλο μακιγιάζ, ένα άλλο monochromatic beauty look! Η Stella Maxwell έβαψε τα μάτια της με γαλάζια σκιά την οποία έκανε blending με μαύρο μολύβι και φυσικά ζηλέψαμε τους κυματισμούς στα μαλλιά της που έφερναν κάτι από αέρα παλιού Χόλιγουντ!

Winnie Harlow

Το top model θα σε κάνει να αναζητήσεις μια ιριδίζουσα σκιά με glitter αν δεν έχεις ήδη κάποιο και να το σετάρεις με έντονο μαύρο μολύβι και γενναίες στρώσεις μάσκαρα.

Olivia Culpo

Μας άρεσε πολύ το sleek σινιόν της που έμοιαζε να έχει ισπανικές καταβολές και η τραβηγμένη γραμμή eyeliner. Και τα δύο δε, σε συνδυασμό έκαναν το βλέμμα της ακόμη πιο γατίσιο.

Adriana Lima

Αν θέλεις να κάνεις ένα μακιγιάζ και να είσαι σίγουρη ότι τίποτα δεν θα πάει λάθος επένδυσε στο combo eyeliner- κόκκινο κραγιόν. Και φυσικά, τα μαλλιά με την βαθιά φράντζα και το ελαφρώς wet look ενισχύουν το glam αποτέλεσμα.

Dua Lipa

Μας άρεσαν πολύ τα παχιά της φρύδια που έδειχναν ακόμη πιο έντονα χάρη στο sleek χτένισμά της. Σημαντικό βήμα: η glittery σκιά στις  εσωτερικές γωνίες του ματιού που κάνουν το βλέμμα πιο φωτεινό και ξεκούραστο.

Eva Longoria

Η Eva Longoria δεν ξέφυγε από το signature μακιγιάζ της με το οποίο την βλέπουμε ξανά και ξανά. Ξέφυγε, όμως, από το χτένισμά της και αυτό το wet look με τους όγκους στην κορυφή που επέλεξε μας άρεσε πολύ.

Νina Drovec

Το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό όταν βλέπουμε αυτό το beauty look είναι η λέξη chic και απαρτίζεται από ένα σινιόν, ένα κόκκινο κραγιόν και ελαφρύ μολύβι στα μάτια.

Sara Sampaio

H Sara Sampaio είναι απλώς υπέροχη με αυτό το μακιγιάζ και αυτά τα μαλλιά που δεν είναι η πιο πρωτότυπη ιδέα του AmfAR αλλά έχει αυτό το στοιχείο που όσες φορές κι αν το δούμε δεν θα το χορταίνουμε!

Izabel Goulart

Αγαπήσαμε το ponytail της, την απόχρωση του κραγιόν της και το μήκος του eyeliner: ακριβώς όσο πρέπει για να δείχνει το βλέμμα γατίσιο αλλά όχι υπερβολικό!


Read More

And More