Μαλλιά στον καύσωνα: Τρεις φωτογραφίες που αποδεικνύουν πως η Hailey Bieber το κάνει καλύτερα απ’ όλους!

Αυτές τις μέρες εδώ στην Ελλάδα το θερμόμετρο έχει σκαρφαλώσει στους 40 βαθμούς Κελσίου. Αυτές τις μέρες η Hailey Bieber και ο Justin Bieber βρίσκονται στο Παρίσι και απολαμβάνουν τις βόλτες τους δρόμους της πιο ρομαντικής πόλης. Από το Παρίσι, λοιπόν, προέρχεται και το inspo για το πώς θα χτενίσουμε τα μαλλιά μας στον καύσωνα. 

Όλες αυτές τις μέρες, λοιπόν, η Hailey Bieber έχει επιλέξει ένα πολύ συγκεκριμένο χτένισμα το οποίο α) είναι πολύ stylish και β) φαίνεται να αγαπά πολύ αφού είναι το μοναδικό χτένισμα με τον οποίο την είδαμε να επιλέγει στο Παρίσι και πρόκειται για αυτό το super sleek- almost wet σινιόν το οποίο άλλοτε πιάνει με scrunchie και άλλοτε με κλάμερ

Παρακάτω, τρία διαφορετικά φωτογραφικά ντοκουμέντα που αποδεικνύουν πόσο το αγαπά!

Η Hailey Bieber στην Avenue Montaigne την πρώτη μέρα της άφιξης στο Παρίσι. Φοράει ρούχα στην απόχρωση της λεβάντας ενώ τα μαλλιά της είναι πιασμένα με ένα κλάμερ σε σινιόν. Όπως έχει δηλώσει κατά το παρελθόν σε συνέντευξή της, ένα από τα αγαπημένα της beauty tips είναι να απλώνει στα βρεγμένα της μαλλιά μάσκα και να την αφήνει να δρα όλη μέρα έχοντας τα μαλλιά της πιασμένα σε σινιόν. Κατά πάσα πιθανότητα μετά από ένα πολύωρο ταξίδι όπου η επιδερμίδα και τα μαλλιά αφυδατώνονται, αυτό το tip να έχει εφαρμόσει κι εδώ. 

Λίγες ώρες μετά η Hailey και ο Justin Bieber απαθανατίζονται από τον φακό των paparazzi την ώρα που πηγαίνουν σε κάποιο εστιατόριο στο Παρίσι. Τα μαλλιά της είναι και πάλι πιασμένα σε sleek σινιόν, αυτή τη φορά, όμως, αντί για κλάμερ έχει στα μαλλιά της scrunchie. 

Μερικές ώρες και ένα outfit μετά η Hailey Bieber έχει και πάλι τα μαλλιά της πιασμένα σινιόν αλλά αυτή τη φορά υπάρχει αυτή εδώ η λεπτομέρεια: στο μπροστινό μέρος έχει χωρίστρα στη μέση πράγμα που σημαίνει ότι είναι ελαφρώς διαφοροποιημένο από το προηγούμενο σινιόν. 

Λοιπόν, πώς σου φαίνεται; Ποια από τις τρεις εκδοχές του σινιόν της Hailey Bieber σου αρέσει περισσότερο; Όποια κι αν επιλέξεις, λούσε και πιάσε τα μαλλιά σου βρεγμένα ώστε να θωρακίσεις την υγρασία και την δροσιά προτού πάρεις την γενναία απόφαση να βγεις στους 40 βαθμούς!

 

Read More

And More