Μαρίνα Αμπράμοβιτς: Λανσάρει skincare σειρά που υπόσχεται μακροζωία

Η Μαρίνα Αμπράμοβιτς είναι διασημότερη pemormer των τελευταίων δεκαετιών με “παραστάσεις” όπως το Rythm 0 που έχουν αφήσει εποχή. Κάθε της νέο project είναι και μια έκπληξη ενώ ή ίδια έχει μιλήσει πολλές φορές για την επικοινωνία που προσπαθεί να έχει με καθένα ξεχωριστά απ΄ όσους την παρακολουθούν. 

Η ίδια μάλιστα πρόσφατα είπε ότι η τεχνολογία που διαρκώς εξελίσσεται και η εμμονή με αυτήν μας κάνει να χάνουμε το πνευματικό μας κέντρο. Η ίδια μάλιστα έχει δημιουργήσει μια δική της μέθοδο που αποτελείται από ασκήσεις που βοηθούν ώστε να εστιάσεις σε όλα όσα αξίζεις ως οντότητα. Και τώρα ήρθε η στιγμή να λανσάρει μια welness σειρά που ονομάζεται “Marina Abramovic Longevity Method” με προϊόντα που στοχεύουν στην μακροζωία. 

Tα προϊόντα κατασκευάζονται στην Αυστρία σε συνεργασία με την θεραπεύτρια ευεξίας Dr. Nonna Brenner η οποία είναι στενή φίλη της Αμπράμοβιτς κι εκείνη που δημιουργεί τα προϊόντα που χρησιμοποιεί η performer εδώ και χρόνια. To star product της σειράς είναι η Face Lotion, προϊόν 3 σε 1 για καθαρισμό, απολέπιση και ενυδάτωση μαζί που περιέχει βιταμίνη C, αιθέρια έλαια, βότανα, ψωμί (!) και λευκό κρασί.

Παράλληλα, συμπεριλαμβάνει λοσιόν με τρία διαφορετικά βότανα κατάλληλες για έξτρα ενέργεια, κατά των αλλεργιών και για τόνωση του ανοσοποιητικού.     

Κεντρική Photo by Dave Benett/Getty Images for The Standard, London

 

Read More

And More