Μετά το κλάμερ η Chiara μας συστήνει στο επόμενο hot αξεσουάρ μαλλιών

Είτε το πεις κλάμερ είτε το πεις claw clip, ένα είναι σίγουρο: αυτό το αξεσουάρ μαλλιών έχει γίνει τεράστια τάση τον τελευταίο χρόνο περίπου και κατά καιρούς βλέπουμε να το επιλέγουν τα πιο stylish κορίτσια πάνω σε αυτόν τον κόσμο. Η Chiara Ferragni είναι μια από αυτές και μάλιστα φαίνεται να έχει τεράστια αγάπη σε ένα συγκεκριμένο κλάμερ σε σχήμα δελφινιού το οποίο φοράει ξανά και ξανά (δες εδώ ποιο είναι και πού μπορείς να το βρεις). 

Ωστόσο, για την άφιξη της στην Ελλάδα η ίδια επέλεξε ένα αξεσουάρ μαλλιών που θυμίζει κλάμερ, ή ακόμη καλύτερα, ανήκει στην κατηγορία αυτή χωρίς, όμως, να είναι αυτό ακριβώς που έχουμε στο νου μας. Πρόκειται, λοιπόν, γι’αυτά τα μικροσκοπικά κλάμερ τα οποία χρησιμοποίησε για να πιάσει δύο λεπτές μπροστινές τούφες από τα μαλλιά της και τα οποία, μάλιστα, σέταρε χρωματικά και με αντίστοιχο χρώμα σκιάς. 

Δεν ξέρουμε αν αυτά τα mini claw clips θα είναι το επόμενο κλάμερ, αυτό που ξέρουμε σίγουρα είναι πως η Chiara Ferragni μας έδωσε μια πολύ ωραία ιδέα για το πώς να απομακρύνουμε τις τούφες από το πρόσωπό μας, ειδικά αν έχουμε αποφασίσει να κόψουμε αφέλειες τις οποίες τώρα μακραίνουμε ή αν έχουμε γαλλικά φραντζάκια!

Read More

And More