Μόλις κυκλοφόρησε το τρέιλερ της τελευταίας σεζόν των Kardashians κι εδώ θα δεις την απίστευτη αλλαγή τους

Από τον Σεπτέμβριο του 2020 είχε αρχίσει να ακούγεται έντονα ότι η οικογένεια Kardashian σκέφτεται πολύ σοβαρά να σταματήσει τα γυρίσματα του show. Λίγες ώρες πριν μέσα από το Ε! αλλά και από τους λογαριασμούς κάποιων μελών της οικογένειας (βλ. Kim) κυκλοφόρησε το τρέιλερ της 20ης και τελευταίας σεζόν! 

Όπως ήταν αναμενόμενο, στο τρέιλερ αυτό η Kim μας έδωσε μερικά πολύ σοβαρά “cry faces”, όπως έγραψε, κι εμείς με αφορμή το τρέιλερ αποφασίσαμε να κάνουμε αυτό το beauty transformation για να θυμηθούμε πόσο πολύ έχουν αλλάξει όλα τα μέλη από την πρώτη μέχρι την τελευταία σεζόν του “Keeping Up With The Kardashians!”. 

Αλήθεια, ποια αλλαγή σε εντυπωσίασε περισσότερο;

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian West (@kimkardashian)

 

Kim Kardashian

   

Από το 2007 που προβλήθηκε το πρώτο επεισόδιο του Keeping Up with the Kardashians μέχρι σήμερα, η Kim Kardashian μεταμορφώθηκε από reality tv star σε απόλυτο fashion icon. Τέσσερα παιδιά μετά και κάμποσες αλλαγές, η ίδια δεν θυμίζει σε τίποτα την άλλοτε κολλητή της Paris Hilton. Επίσης, μπορεί στην πρώτη σεζόν και μέχρι αυτή τη στιγμή που πληκτρολογούνται αυτές οι γραμμές να έχει σχεδόν τα ίδια μαλλιά, τουλάχιστον ότι αφορά το μήκος και το χρώμα, αλλά στο ενδιάμεσο η ίδια έχει κάνει πολλές αλλαγές και, φυσικά, έχει υπάρξει κατάξανθη.

Khloe Kardashian

Από την πρώτη σεζόν μέχρι σήμερα η Khloe Kardashian είναι… δύο διαφορετικοί άνθρωποι! Έχασε πολλά κιλά, γυμνάστηκε, άνοιξε τα μαλλιά της, τα έκοψε καρέ, τα ξαναμάκρυνε και έριξε το instagram μερικούς μήνες πριν όταν ανέβασε αυτή τη φωτογραφία η οποία συγκέντρωσε 5.600.000 Likes και εκατομμύρια ακόμη σχόλια που έλεγαν ότι πρόκειται για πολύ κακό photoshop.

Kourtney Kardashian

Αν έπρεπε να διαλέξουμε εκείνο το μέλος των Kardashian/Jenner που είχε την μικρότερη μεταμόρφωση, αυτή θα ήταν η Kourtney που 14 χρόνια τώρα την έχουμε δει να πειραματίζεται ελάχιστα ενώ κάτι ακόμη εντυπωσιακό είναι ότι δεν είχε ιδιαίτερες αυξομειώσεις στα κιλά ακόμη και κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Kris Jenner

Η Kris Jenner είναι αυτή χάρη στην οποία καθιερώθηκε ο όρος momager. Επίσης, είναι η ίδια που στα 50 plus της και στα 65 της μοιάζει σαν να μην έχει περάσει μέρα από πάνω της. Κι ενώ η ίδια δεν έχει κάνει ιδιαίτερες αλλαγές, οι fan της σειράς του Ε! θα θυμούνται το 2018 κάποια επεισόδια στα οποία η Kris Jenner τριγυρνούσε με κατάξανθη περούκα και φλέρταρε με την ιδέα να γίνει ξανθιά.

Kendall & Kylie Jenner

Την πρώτη χρονιά που προβλήθηκε το Keeping Up with the Kardashians η Kendall ήταν 12 και η Kylie 10 χρονών οπότε, επί της ουσίας, τις είδαμε να μεγαλώνουν μπροστά στα μάτια μας και η μεταμόρφωσή τους ήταν κάτι παραπάνω από αυτό: ήταν κορίτσια, τις είδαμε έφηβες και έγιναν γυναίκες. Βεβαίως, η Kylie Jenner μας απασχόλησε λίγο περισσότερο σε σχέση με τις αλλαγές της και η αρχή έγινε το 2015 όταν έβαλε τα πρώτα fillers για να μεγαλώσει τα χείλη της και πέρασε ένα μεγάλο διάστημα αρνούμενη πως είχε κάνει οτιδήποτε.

Caitlyn Jenner

Μιλώντας για πραγματικά εντυπωσιακές μεταμορφώσεις, το βραβείο πηγαίνει στην Caitlyn Jenner που μέχρι το 2015 τον ξέραμε μέσα από τα επεισόδια του Keeping Up with the Kardashians ως Bruce.  Τον Απρίλιο του 2015, αποκάλυψε την επιθυμία να προχωρήσει σε εγχείρηση επαναπροσδιορισμού φύλου, αλλάζοντας όνομα. Η πρώτη επίσημη φωτογράφιση ως γυναίκα, έγινε τον Ιούλιο της ίδιας χρονιάς, με το εξώφυλλο στο περιοδικό Vanity Fair ενώ το όνομα και η αλλαγή φύλου έγιναν επίσημα στις 25 Σεπτεμβρίου. Έχει χαρακτηριστεί η πιο διάσημη τρανσέξουαλ γυναίκα του κόσμου.

Λοιπόν, 14 χρόνια μετά την πρώτη προβολή του πιο διάσημου reality, ποια αλλαγή θεωρείς την πιο εντυπωσιακή;

 

Read More

And More