Beauty battle

Ο Patrick Starrr δοκίμασε τα καλλυντικά της Selena Gomez και το review του εκνεύρισε κόσμο! Να γιατί!

Σε αυτή τη δουλειά (aka beauty editing) είμαστε κυρίως γυναίκες. Και αν έχουμε μάθει κάτι είναι να κάνουμε την δουλειά αυτή με αξιοπρέπεια και χωρίς ανταγωνισμό. Γιατί στο τέλος της ημέρας δεν έχουμε παρά να συναγωνιστούμε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας.

Ο παραπάνω πρόλογος μπορεί με μια πρώτη ανάγνωση μοιάζει άσχετος με τον Patrick Starrr και την Selena Gomez αλλά θα χρειαστεί να κάνεις ελάχιστη υπομονή για να δεις ότι δεν ισχύει.

Πριν λίγο καιρό, λοιπόν, κυκλοφόρησαν τα Rare Beauty, τα καλλυντικά που φέρουν την υπογραφή της Selena Gomez. Όπως συμβαίνει πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις, το pr γραφείο έστειλε press kit στους δημοσιογράφους ομορφιάς και σε youtube star μεταξύ των οποίων και ο Patrick Starrr.

Στο βίντεο που ανέβασε είδαμε τον ίδιο να δοκιμάζει τα προϊόντα και να σχολιάζει υφές και απόδοση. Το γενικό του review, ωστόσο, δεν ήταν θετικό: είπε, για παράδειγμα, ότι η σύνθεση του makeup ήταν αραιή. Αλλά αυτό, είναι θεμιτό. Όταν κάτι δεν σου αρέσει έχεις δικαίωμα να λες την άποψή σου. Ωστόσο, τα πράγματα ξέφυγαν από τον beauty έλεγχο όταν ο ίδιος εστίασε στο eyeliner το οποίο σύγκρινε με το αντίστοιχο δικό του eyeliner από το brand ΟΝΕ/SIZE. “Πιστεύω ότι προτιμώ το δικό μου eyeliner από το Rare!”, είπε και πρόσθεσε βεβαίως (στα ψιλά γράμματα) ότι το δικό του είναι τέλειο για ένα πιο δραματικό και έντονο look ενώ το Rare beauty αν θέλεις κάτι πιο φυσικό. 

Τα σχόλια που ακολούθησαν κάτω από το βίντεο είναι πράγματα που, κατά πάσα πιθανότητα, θα σκεφτείς κι εσύ όταν δεις το βίντεο. Πράγματα όπως “αυτό το review δεν ήταν καθόλου ειλικρινές! Προσπαθεί να μειώσει τα καλλυντικά της Selena για να αναδείξει τα δικά του!” ή “Χωρίς να υπάρχει πρόθεση να σε κακολογήσω αλλά αυτό το review μοιάζει ανειλικρινές!”.

Εσύ τι λες; Πάτησε play παρακάτω και βγάλε τα δικά σου συμπεράσματα.

Τι πιστεύεις;

 

Read More

And More