Οι beauty εικόνες που ξεχωρίσαμε αυτή την εβδομάδα από τις αγαπημένες μας διάσημες!

Από τότε που μπήκε στη ζωή μας το instagram μπορούμε να έχουμε καθημερινή επαφή με τις αγαπημένες μας διάσημες. Κάθε εβδομάδα εκείνες ανεβάζουν beauty εικόνες από makeup (ή no makeup!), μαλλιά και νύχια που επιλέγουν κι εμείς συγκεντρώνουμε εδώ αυτές που μας εμπνέουν περισσότερο. 

Παρακάτω οι beauty εικόνες που ξεχωρίσαμε αυτή την εβδομάδα!

Taylor Hill

H Taylor Hill παρευρέθηκε στο φεστιβάλ των Καννών και το effortless καρέ της με την βαθιά φράντζα δεν μπήκε απλώς στη λίστα με τα αγαπημένα μας αλλά έγινε η αφορμή που πολλές από εμάς σήκωσαν το τηλέφωνο για να κλείσουν ραντεβού με τον κομμωτή τους και να πετύχουν αυτό ακριβώς το αποτέλεσμα και στα δικά τους μαλλιά!

Jessica Alba

O ορισμός του clean manicure από την Jessica Alba που πρόσθεσε ένα μικρό twist βάζοντας αστεράκια πολύ κοντά στη βάση του νυχιού! 

Emily Ratajkowski

Από τότε που έφερε στον κόσμο τον γιο της η Emrata λόγω και οικονομίας χρόνου, αφήνει τα μαλλιά της φυσικά. Αυτό το κυματιστό αποτέλεσμα μας αρέσει πολύ και το βρίσκουμε πολύ sexy!

Selena Gomez

Πολύ cute η εικόνα της Selena Gomez με τον σκύλο της αλλά εμείς δεν μπορούμε να παραβλέπουμε αυτό το τέλειο φούξια χρώμα που έχει στα νύχια της!

Olivia Palermo

Μέσα σε όλα αυτά τα effortless μακιγιάζ μας είχε λείψει πολύ να δούμε ένα total makeup και η Olivia Palermo μας έδωσε την εικόνα που θέλαμε. Ένα απόλυτα θηλυκό μακιγιάζ με φλογερά κόκκινα χείλη σεταρισμένα με κόκκινα νύχια και μια παχιά γραμμή μαύρου eyeliner. 

Kylie Jenner

Για το επαναλανσάρισμα των Kylie Cosmetics η Kylie Jenner έκανε μια total pink φωτογράφιση με αυτά τα μαλλιά. Θα κρατήσουμε οπωσδήποτε την τραβηγμένη γραμμή eyeliner και τα καφέ χείλη με το πιο σκούρο περίγραμμα. 

Bella Hadid

H Bella Hadid μας έδωσε μια γεύση από όλα όσα συμβαίνουν backstage στο Φεστιβάλ των Καννών. Εδώ με το glam squad της λίγο πριν περπατήσει στο κόκκινο χαλί. 

Gigi Hadid

Ο πιο φουτουριστικός τρόπος να φοράμε eyeliner από την Gigi Hadid η οποία το υιοθέτησε για τις ανάγκες φωτογράφισης. 

 

Read More

And More