Οι φράντζες της JLO είναι αυτό που χρειαζόμαστε για να ανανεωθούμε τώρα!

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η Jennifer Lopez ανήκει (μεταξύ πολλών άλλων) και στην κατηγορία του hair chameleon. Γιατί αλλάζει τα μαλλιά της με απίστευτη συχνότητα αλλά, το πιο σημαντικό για εμάς, είναι ότι κάθε αλλαγή που κάνει εκείνη στα μαλλιά της δίνει σε εμάς απίστευτη έμπνευση για ανανέωση. 

Σε μια από τις φωτογραφίες, λοιπόν, που ανέβασε πρόσφατα στο instagram της η ίδια εμφανίζεται με curtain bangs ή/και γαλλικές φράντζες (είναι πολλοί οι τίτλοι που μπορεί να δώσει κανείς σε αυτό το κούρεμα) και το αποτέλεσμα μας αρέσει τόσο ώστε θα θέλαμε πολύ να το δούμε και πάνω μας!

Τα μαλλιά της έχουν αυτό το τέλειο, μακρύ μήκος που την χαρακτηρίζει ενώ το ξεχωριστό είναι οι μακριά φράντζες της. Με δεδομένο ότι στην επόμενή της ανάρτηση αυτές οι φράντζες λείπουν αλλά κι επειδή ξέρουμε πόσο η JLO αγαπά τους πειραματισμούς, πιθανολογούμε ότι ίσως και να πρόκειται για κουμπωτές φράντζες. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, το αποτέλεσμα μας αρέσει τόσο πολύ ώστε δεν θα λέγαμε όχι στο ενδεχόμενο να το κρατήσουμε σε μια πιο μόνιμη βάση!

 

Read More

And More