Οι ωραιότερες beauty εικόνες που ανέβηκαν στο instagram αυτή την εβδομάδα

Το instagram είναι αγαπημένη μας πλατφόρμα γιατί με ένα απλό scroll down στο κινητό πέφτουμε πάνω σε εικόνες και που μας εμπνέουν και μας φτιάχνουν τη διάθεση. Κάθε εβδομάδα, λοιπόν, αποθηκεύουμε αυτές τις αγαπημένες μας εικόνες στο κινητό μας για να τις συγκεντρώσουμε και να τις μοιραστούμε έπειτα μαζί σου εδώ. Ιδού τι συγκεντρώσαμε αυτή την εβδομάδα!

@alexachung

H Alexa Chung φόρεσε το Gucci κοστούμι της σε mint απόχρωση και το σέταρε με αντίστοιχη σκιά στις εξωτερικές γωνίες των ματιών. Παρά το γεγονός ότι η ίδια δεν μας έχει συνηθίσει σε έντονα μακιγιάζ ή, καλύτερα, μας έχει συνηθίσει να κινείται στη λογική του no makeup makeup, αυτό εδώ το touch από φυστικί shimmering σκιά στις εξωτερικές γωνίες των ματιών μας άρεσε πολύ και μας ενέπνευσε και για τα δικά μας ανοιξιάτικα look!

@selenagomez 

Την εβδομάδα που πέρασε η Selena Gomez μας μύησε στη λογική του monochromatic makeup look, δηλαδή ένα χρώμα σε όλο το πρόσωπο, και πιο συγκεκριμένα επέλεξε έναν από τους πιο καλοκαιρινούς τόνους για να το κάνει! Έτσι, λοιπόν, την είδαμε με peachy σκιά στα μάτια, peachy μάγουλα και peachy κραγιόν και το αποτέλεσμα μας άρεσε πολύ, ενώ μας δημιούργησε αυτή τη διάθεση να φύγουμε από τα πολυφορεμένα!

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gigi Hadid (@gigihadid)

Μετά τη γέννηση της κόρης της, η Gigi Hadid έχει επιστρέψει για τα καλά! Εδώ τη βλέπουμε με το νέο χρώμα μαλλιών της, τραβηγμένη γραμμή eyeliner που ενισχύει το cat eye που έτσι κι αλλιώς της πηγαίνει πολύ και, τέλος, το glowy skin με το οποίο όλοι θα θέλαμε να δούμε τους εαυτούς μας κάποια στιγμή!

@dutchess_

Η Δούκισσα Νομικού μας έδωσε έμπνευση για ένα εντελώς διαφορετικό χτένισμα, ένα χτένισμα που είχαμε πολύ καιρό να δούμε. Ο λόγος για τα cornrows τα οποία εδώ καταλήγουν σε ένα χαμηλό ponytail και σετάρονται τέλεια με τραβηγμένη γραμμή eyeliner και ένα έντονο κόκκινο κραγιόν!


@ilianapapageorgiou

Αυτή η φωτογραφία με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι η απόδειξη ότι ένα κατακόκκινο κραγιόν είναι από μόνο του ένα ολοκληρωμένο makeup. Φυσικά παίρνεις έξτρα πόντους αν μπορείς να το σετάρεις με ένα τέτοιο ζευγάρι γυαλιά ηλίου και ένα nail art με αντίστοιχες λεπτομέρειες κόκκινου. 

@officialtamta

Είναι γνωστό ότι η Τάμτα αγαπά να εκφράζεται καλλιτεχνικά μέσα από τα ρούχα και το μακιγιάζ της και αυτό εδώ το post το αποδεικνύει. Αληθινά λουλούδια στο κινητό βλέφαρο αντί για σκιά; Γιατί όχι!

Read More

And More