Όλα τα προϊόντα της συλλεκτικής συλλογής Kylie Cosmetics!

Κάθε χρόνο, τέτοια εποχή, η Kylie Jenner μας συστήνει στην ολοκαίνουργια συλλεκτική συλλογή των Kylie Cosmetics που δημιουργείται με αφορμή τα γενέθλια της πιο πλούσιας Jenner που είναι στις 10 Αυγούστου. Φέτος, η ίδια κλείνει τα 24 και το θέμα της limited edition συλλογής δεν είναι άλλο από τον χρυσό των 24 καρατίων. 

Επίσης, παραδοσιακά κάθε τέτοια εποχή, η ίδια κάνει την αποκάλυψη της συλλογής μέσα από stories που ανεβάζει η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Το σκηνικό επαναλήφθηκε και φέτος και ιδού όλα τα προϊόντα!

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie Cosmetics (@kyliecosmetics)

Η 24k collection αποτελείται από μια σειρά προϊόντων με χρυσό packaging αλλά και περιεχόμενο. Το πολύ εντυπωσιακό, όπως θα διαπιστώσεις κι εσύ, είναι η τέλεια απόδοση χρώματος αφού τα προϊόντα γράφουν πολύ εντονότερα σε σχέση με αυτό που βλέπουμε στο packaging. Πιο συγκεκριμένα, η συλλογή αποτελείται από μια παλέτα ματιών με 24 αποχρώσεις σε ματ, shimmering και glittery υφή, το Body Glow, ένα προϊόν σώματος που δίνει στην επιδερμίδα απίστευτη λάμψη, 4 glossy προϊόντα χειλιών, ένα χρυσό highlighter, δύο χρυσά eyeliner, ένα διάφανο gloss που ενυδατώνει τα χείλη ενώ έχει και αντιγηραντική δράση και, τέλος, το All Over Gloss, ένα χρυσό gloss το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως highlighter, σκιά αλλά και προϊόν χειλιών!

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie Cosmetics (@kyliecosmetics)

Αν θέλεις να αποκτήσεις ένα προϊόν της συλλογής θα πρέπει να βιαστείς μιας και είναι σίγουρο ότι η πρώτη συλλεκτική συλλογή των Kylie Cosmetics ως vegan και clean brand, θα γίνει sold out!

Read More

And More