Όλες οι λεπτομέρειες από το μακιγιάζ και τα μαλλιά της Βίκυς Καγιά από το GNTM!

To GNTM έχει διανύσει κάτι περισσότερο από το μισό του δρόμο και αυτό που διαπιστώνουμε είναι ότι η Βίκυ Καγιά σε κάθε εμφάνισή της στο πλατό είναι μια διαφορετική… Βίκυ! Αυτό συμβαίνει και με τις ευλογίες της προσωπικής της makeup artist, Χαράς Παπανικολάου (θα την βρεις στο instagram @hara_papanicolaou) η οποία αντλώντας έμπνευση και από το ρούχο και το στιλ κάθε φορά, δημιουργεί ιδιαίτερα looks. 

Ας εστιάσουμε σε αυτά που είδαμε αυτή την εβδομάδα!

Το look της Δευτέρας

“Το πρώτο look κάνει focus στα χείλη με ένα κερασί, μπορντώ- κόκκινο κραγιόν, πρόκειται για ένα πολύ ιδιαίτερο χρώμα, ενώ το υπόλοιπο μακιγιάζ είναι πολύ natural. Αυτός ήταν και ο σκοπός μας, να δώσουμε έμφαση μόνο στα χείλη! Στα μάτια τοποθέτησα μια σκιά στο χρώμα της άμμου την οποία έκανα πολύ καλά blended και ενίσχυσα τις βλεφαρίδες με μάσκαρα. Στην επιδερμίδα χρησιμοποίησα πολύ ζεστά χρώματα υγείας με λίγη τερακότα και λίγο ροζ στα μάγουλα. Όσο για τα μαλλιά, είχαν ένα πολύ ωραίο και ήπιο σπάσιμο και στη φράντζα αλλά ο σκοπός ήταν να το διατηρήσουμε όλο minimal”, μας είπε η Χαρά Παπανικολάου.

“Το δεύτερο beauty look είναι smokey σε καφέ χρώματα. Η τεχνική μου για το smokey δεν είναι ποτέ να χρησιμοποιώ ένα χρώμα. Βάζω πάντα ένα χρώμα πιο ανοιχτό σε όλη την επιφάνεια του ματιού και στις εξωτερικές γωνίες βάζω πάντα πιο σκούρα και φυσικά όλα αυτά τα χρώματα τα κάνω blended. Έχω βάλει και καφέ μολύβι μέσα στο μάτι, στη ρίζα του κάτω βλεφάρου αλλά και στο πάνω βλέφαρο και έχω σβήσει πολύ καλά με ένα πινέλο. Έχω τονίσει τα φρύδια και τα έχω κάνει πιο παχιά, έβαλα πολλά highlights στο πρόσωπο και το σώμα και ολοκλήρωσα με ένα σάπιο μήλο στα χείλη!”, λέει η Χαρά Παπανικολάου. 

Key products για το παραπάνω look

Τετραπλή παλέτα με σκιές, Les 4 Ombres Multi-Effect Quadra Eyeshadow- Clair Obscur, Chanel.

 

 

Μολύβι ματιών απόχρωση Coffee, MAC

 

Rouge Allure Luminous Intense 191 Brulant, Chanel

 

Read More

And More