Ποια μας θύμισε η Chiara Ferragni στην τελευταία της φωτογράφιση!

Η Chiara Ferragni έχει ένα signature beauty look το οποίο μας έρχεται απευθείας στο μυαλό κάθε φορά που ακούμε το όνομά της: η Chiara Ferragni είναι ξανθιά, έχει σκούρα φρύδια και αγαπά να παίζει περισσότερο με τις γήινες σκιές παρά με τα έντονα κραγιόν. Ωστόσο, στην τελευταία της φωτογράφιση για το εξώφυλλο του Harper’s Bazaar Τουρκίας η ίδια μεταμορφώθηκε και αποφάσισε να υιοθετήσει και ένα διαφορετικό από όλα όσα έχουμε δει (τουλάχιστον σε εκείνη!) beauty look!

Παραπάνω (και παρακάτω!), λοιπόν, η Chiara Ferragni όπως την έχουμε συνηθίσει το περισσότερο διάστημα. Και αυτές ήταν δύο από τις πολλές λήψεις που έγιναν για το Harper’s Bazaar Τουρκίας όπου η Chiara φοράει την αγαπημένη της taupe σκιά σβησμένη περιμετρικά του ματιού. 

Ωστόσο, σε μια από τις λήψεις, η διαφορετική Chiara είχε τα μαλλιά της καλυμμένα από ένα headpiece, φορούσε έντονο berry κραγιόν, είχε το τέλειο berry manicure και τα μάτια της ήταν μακιγιαρισμένα με ιριδίζουσες σκιές. 

Αν είσαι αρκετά διαβασμένη ή αν έχεις καλή μνήμη τότε βλέποντας αυτή την φωτό της Chiara Ferragni σίγουρα κάτι θα σου θύμιζε. Και σου θύμιζε την Vanessa Paradis σε εξώφυλλο που είχε κάνει για την γαλλική Vogue σε τεύχος Νοεμβρίου. 

Μπορεί να είναι σύμπτωση, μπορεί και όχι. Σε κάθε περίπτωση, είναι και οι δύο εξίσου υπέροχες!

 

Read More

And More