Πολλές διάσημες άλλαξαν τα μαλλιά τους το 2020 αλλά αυτές ήταν οι δέκα πιο εντυπωσιακές

Το 2020 ήταν μια πολύ περίεργη και διαφορετική χρονιά για όλους που βρήκε διέξοδο και έκφραση και μέσα από τα μαλλιά μας! Για ένα μεγάλο διάστημα μείναμε σπίτι μας και με τα κομμωτήρια να είναι κλειστά κάποιοι αναμετρηθήκαμε με το ίδιο μας το ταλέντο σε σχέση με το hair styling και τα skills μας σε οτιδήποτε έχει να κάνει με μαλλιά, από κούρεμα μέχρι βαφή. 

Πολλές διάσημες κούρεψαν τους συντρόφους τους και άλλες τόσες έβαψαν τα μαλλιά τους ροζ (όσες το έκαναν αυτό μέσα στην καραντίνα δεν συμπεριλαμβάνονται σε αυτό το άρθρο για δύο λόγους: γιατί ήταν κάμποσες αλλά και γιατί δεν το διατήρησαν παρά για ελάχιστο χρονικό διάστημα). Επίσης, πολλές ήταν αυτές που αποφάσισαν να αφήσουν πίσω τους το signature hair look χρόνων και να υιοθετήσουν ένα ολοκαίνουργιο που σηματοδοτούσε πολλά περισσότερα: δεν ήταν μια απλή αλλαγή μαλλιών, ήταν μια αλλαγή ολόκληρης εποχής. 

Η Coco Chanel είχε πει κάποτε: μια γυναίκα που αλλάζει τα μαλλιά της είναι έτοιμη να αλλάξει τη ζωή της. Και φαίνεται ότι αυτό συνέβη στην Demi Lovato που από τα μακριά μαύρα μαλλιά πήγε στα κοντά ξανθά αλλά και στην θρυλική Jane Fonda που έβαλε στην άκρη το ξανθό καρέ όπως το ξέραμε όλα αυτά τα χρόνια και άφησε τα μαλλιά της λευκά δίνοντάς του και νέα μορφή μέσα από ένα ολοκαίνουργιο pixie cut. 

Παρακάτω συγκεντρώσαμε τις αλλαγές των διασήμων που μας εντυπωσίασαν περισσότερο!

Demi Lovato

Όπως είπαμε, η Demi Lovato πήγε από τα πολύ μακριά μαύρα μαλλιά που είχε αυτά τα χρόνια σε ένα ξανθό pixie cut και η διαδικασία ήταν σαν να ανακαλύπτει έναν ολοκαίνουργιο εαυτό!

Jane Fonda

Όταν σκεφτόμαστε την Jane Fonda, την σκεφτόμαστε πάντα με αυτά τα signature ξανθά και καρέ μαλλιά με τα πολλά layers. Θα μας πάρει λίγο χρόνο να συνηθίσουμε το νέο της look αλλά θα τα καταφέρουμε!

 Madonna

H Madonna δεν έχει αλλάξει τα μαλλιά τη παρά ελάχιστες φορές. Γι’αυτό και όταν αποφάσισε να πάει από αυτό το signature ξανθό με τη μαύρη ρίζα στο ροζ και μας αιφνιδίασε και μας εντυπωσίασε. Επίσης, πρόκειται για ένα ροζ που δεν έγινε εν μέσω καραντίνας αλλά πολύ αργότερα. Άρα, ίσως και να μιλάμε για μια πιο συνειδητοποιημένη αλλαγή. 

Kaia Gerber

H Kaia Gerber έγινε από καστανή κατάξανθη μέσα σε μια νύχτα. Το πιο εντυπωσιακό, ωστόσο, είναι ότι δεν κράτησε αυτό το χρώμα μαλλιών παρά για ελάχιστες μέρες και, επιπλέον, κρίνοντας από τις φωτογραφίες που… δεν ανέβασε (!) δεν φαίνεται να της άρεσε και ιδιαίτερα το αποτέλεσμα. Εσύ τι λες; 

Emily Ratajkowski

Λίγο μετά την πρώτη καραντίνα (είναι η νέα μονάδα μέτρησης χρόνου) η Emily Ratajkowski ανέβασε μια σειρά από φωτογραφίες στις οποίες είχε κατάξανθα μαλλιά. Να σημειωθεί ότι η ίδια μέχρι λίγο πριν δεν είχε τολμήσει καμία αλλαγή στα μαλλιά της αλλά από ότι φαίνεται στην περίπτωσή της δεν ίσχυσε ο κανόνας του “όταν γίνεις ξανθιά δεν υπάρχει επιστροφή” μιας και πολύ γρήγορα επέστρεψε στο καστανό της. 

Gigi Hadid 

Μετά την γέννηση του παιδιού της και λίγες μέρες πριν, η Gigi Hadid αποφάσισε να υιοθετήσει ένα πολύ μεγάλο hair trend το οποίο, όπως φαίνεται, θα μας απασχολήσει ακόμη περισσότερο το 2021: έκοψε curtain bangs ή, αλλιώς, french fringe.

Kim Kardashian

H Kim Kardashian κάνει έτσι κι αλλιώς πολλές αλλαγές στα μαλλιά της, αλλά το 2020 ήταν η πρώτη χρονιά που την είδαμε να γίνεται κοκκινομάλλα. Και αν δεν είναι αυτή μια από τις μεγάλες αλλαγές της χρονιάς που αφήσαμε πίσω μας, τότε… ποια; 

Camila Cabello

Η Camila Cabello αφέθηκε στα χέρια του Έλληνα Δημήτρη Γιαννέτου και υιοθέτησε ένα άλλο trend σε ότι έχει να κάνει με μαλλιά, το shag. Η ίδια δήλωσε πως αυτή είναι η πρώτη, πρώτη φορά που κόβει τα μαλλιά της κοντά και αυτός είναι από μόνος του ένας λόγος να την συμπεριλάβουμε σε αυτό το αφιέρωμα. Σωστά; 

Britney Spears

Το απόλυτο icon των 90’s με τα signature μαλλιά, η Britney Spears, αποφάσισε να κάνει επίσης μια πολύ μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της. Έτσι, λοιπόν, και εκείνη αφέθηκε στα χέρια του Δημήτρη Γιαννέτου και έκανε το πολυπόθητο shag, ένα κούρεμα που αν και 90’s την φέρνει πολύ στο σήμερα!

Debby Ryan

Μπήκαμε μόλις στην νέα χρονιά που θα φέρει και πολλές νέες τάσεις. Από ότι φαίνεται, το mullet είναι μια από αυτές αφού το τελευταίο διάστημα βλέπουμε ολοένα και περισσότερους διάσημους (και διάσημες) να επιλέγουν αυτό το κούρεμα!

Εσένα ποια αλλαγή σε εντυπωσίασε περισσότερο; 

 

Read More

And More