Πώς είναι η JLO χωρίς makeup και extensions;

Το 2021 φαίνεται πως είναι η χρονιά της Jennifer Lopez και φροντίζει να το αποδεικνύει κάθε στιγμή. Έχει τραγουδήσει στα σημαντικότερα events, βγάζει συνεχώς νέα βίντεο κλιπ αλλά το πιο σημαντικό από ότι φαίνεται για εκείνη είναι το λανσάρισμα της δικής της εταιρίας καλλυντικών, το λανσάρισμα του JLO Beauty

“Ήταν ένα όνειρο ζωής για εμένα” λέει ξανά και ξανά στις συνεντεύξεις της και τώρα που το όνειρό της έγινε πραγματικότητα, φροντίζει να κάνει όλες τις απαραίτητες κινήσεις για να το υποστηρίζει. Έτσι, λοιπόν, την βλέπουμε πολύ συχνά να ανεβάσει βίντεο και stories στο instagram για να μοιραστεί μαζί μας το skincare routine της και δεν είναι λίγες οι φορές που την έχουμε δει χωρίς μακιγιάζ. Αλλά κάθε φορά μας εντυπωσιάζει να βλέπουμε αυτή την τόσο λαμπερή επιδερμίδα σαν να είναι η πρώτη φορά! 

Πριν λίγες ώρες, λοιπόν, η Λατίνα star ξεκίνησε το #imreel challenge στο οποίο μας δείχνει αρχικά πώς είναι μακιγιαρισμένη και με extensions και έπειτα πώς είναι χωρίς ίχνος makeup και έχοντας αφαιρέσει και τα extensions της. Και ναι, είναι συ-γκλο-νι-στι-κή! 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

“Από το glam στη λάμψη” έγραψε κάτω από το βίντεο και φυσικά το αποτέλεσμα οφείλεται στο εντατικό skincare με τα καλλυντικά της αλλά και την εντατική άσκηση και την πολύ καλή διατροφή που ξέρουμε πως ακολουθεί!

 

Read More

And More