Πώς χτενίζουν τα μαλλιά τους οι διάσημες και οι influencer για την παραλία. Πάρε ιδέες!

Σαββατοκύριακο και καύσωνας σημαίνει ένα μόνο πράγμα: ατελείωτες ώρες στην θάλασσα και απευθείας βόλτα για ένα δροσερό cocktail και φαγητό. Προφανώς και θέλεις να είσαι όμορφη και περιποιημένη και προφανώς έχουμε μερικές ιδέες για να το πετύχεις. Οι διάσημες και οι influencer γίνονται για μια ακόμη φορά η πηγή έμπνευσής μας και παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει διάφορες ιδέες για να αντιγράψεις (κι εμείς!). 

@belenhostalet

Μετά τη βουτιά σου στην θάλασσα χτένισε τα μαλλιά σου όλα προς τα πίσω, βάλε μια γενναιόδωρη ποσότητα αντηλιακό για τα μαλλιά και πιάσε σε μια χωρίστρα στο πλάι. Έτσι όταν λύσεις και σε συνδυασμό με το αλάτι της θάλασσας θα έχεις αποκτήσει τα τέλεια beach waves. 

@bellahadid 

Καν’το όπως η Bella Hadid με ένα σινιόν ψηλά στην κορυφή του κεφαλιού. Έτσι θα διατηρείσαι δροσερή και μετά τη βουτιά σου στη θάλασσα!

@beccatilley

Αγαπάμε οποιοδήποτε bohemian hair look και οπωσδήποτε αυτό εδώ! Μετά την βουτιά σου στη θάλασσα, λοιπόν, μπορείς να πιάσεις τα μισά μαλλιά σου μια πολύ χαλαρή πλεξίδα όπως βλέπεις εδώ. 

@salemmitchell

Braids! Braids! Baids! Σε συνδυασμό με ένα buchet hat που είναι τεράστια τάση στα αξεσουάρ φέτος το καλοκαίρι θα απογειώσεις τις εμφανίσεις σου στην παραλία. 

@annelauremais

Messy hair, don’t care! Πιάσε τα μαλλιά σου με ένα scrunchie με τον πιο πρόχειρο και messy τρόπο. Αν, μάλιστα, αυτό το scrunchie είναι μεγάλο και με print θα κάνεις και statement. 

@jastookes

To sleek σινιόν με χωρίστρα στη μέση είναι ένα χτένισμα που αγαπούν οι influencer και μπορεί φυσικά και να σε πάει στην παραλία! Αρκεί να έχεις μαζί σου μια χτένα για να δημιουργήσεις αυτό το sleek αποτέλεσμα. 

@haileybieber

Παίξε με το ύψος του σινιόν και το κλάμερ και θα έχεις εξασφαλίσει ένα ακόμη πολύ ωραίο και stylish χτένισμα για παραλία. 

@imaanhammam

Σγουρά μαλλιά και buchet hat! Αν έχεις σγουρά μαλλιά και δεν θέλεις να κάνεις και πολλά επένδυσε απλώς στο it αξεσουάρ του καλοκαιριού. 

@kyliejenner

Η Kylie Jenner δεν πειραματίζεται με πολλά χτενίσματα για την παραλία. Αφήνει τα butt length μαλλιά της ελεύθερα και φοράει ψάθινα καπέλα!

@chiaraferragni

Πριν μια βδομάδα η Chiara Ferragni βρέθηκε στην Ελλάδα και μας μύησε σε διάφορα και διαφορετικά χτενίσματα και για την παραλία. Τα πολλά baby braids μπλεγμένα μέσα στα μαλλιά ήταν μια από τις πολλές επιλογές που μας έδειξε! 


@chiaraferragni

Τέσσερα space buns τοποθετημένα σε στρατηγικά σημεία σε όλο το κεφάλι. Η ιδέα είναι πολύ διαφορετική και φαίνεται και πολύ… δροσιστική!

@foureira

Η Ελένη Φουρέιρα δεν χρειάζεται να κάνει τίποτα με τα μαλλιά της! Ένα trick είναι να έχεις σε ένα μπουκάλι νερό και να τα βρέχεις συνέχεια! Έτσι τα ξεδιψάς κι έχεις και μια πολύ sexy όψη!

@dutchesss_

Αγαπάμε τα headbands και θα τα πάρουμε μαζί μας και στην παραλία ακριβώς όπως έκανε η πανέμορφη Δούκισσα Νομικού. 

@mairiboo

Κάνε μια βαθιά φράντζα, βάλε και ένα λουλούδι στα μαλλιά σου από τη μια μεριά και είσαι πανέτοιμη ακριβώς όπως η Μαίρη Συνατσάκη!

@jastookes

Last but not least: πάντα αγαπημένα beaxch waves!

 

Read More

And More