Πότε είναι προτιμότερο να πλένεις το πρόσωπό σου; Πριν ή μετά τη γυμναστική; Η Halle Berry ξέρει!

Αν ακολουθείς την Halle Berry στο instagram θα έχεις διαπιστώσει πως περνά τη μισή μέρα της κάνοντας γυμναστική. Επίσης, θα έχεις διαπιστώσει πως η Halle Berry κάνει τα 54 να δείχνουν… 44 και έχει μερικά tips γι’ αυτό. 

Αν αγαπάς τη γυμναστική θα έχεις σίγουρα αντιμετωπίσει το εξής task: σπυράκια που βγαίνουν από την γυμναστική και τον ιδρώτα και άλλες τόσες φορές θα έχεις αναρωτηθεί για το πότε είναι προτιμότερο να πλένεις το πρόσωπό σου: πριν ή μετά τη γυμναστική; 

Σε συνέντευξη που έδωσε στο αμερικάνικο Allure όπου, μεταξύ άλλων, μίλησε για skincare σε συνάρτηση με τη γυμναστική, η ίδια είπε: “Πριν ξεκινήσω την γυμναστική μου έχω φροντίσει να έχω πλύνει το πρόσωπό μου και να χρησιμοποιώ ένα τοπικό προϊόν το οποίο είμαι σίγουρη ότι θα απορροφηθεί ώστε να μην φράξουν οι πόροι. Θα βάλω υαλουρονικό οξύ ή κάποια μορφή βιταμίνης C γιατί αυτά τα δύο συστατικά ξέρω ότι θα απορροφηθούν” λέει και συνεχίζει: “Κάνω πολλές πολεμικές τέχνες οπότε κάποιες φορές το πρόσωπό μου ακουμπά το στρώμα ή με χτυπάνε στο πρόσωπο με γάντια τα οποία σίγουρα δεν είναι καθαρά. Οπότε μετά την γυμναστική θα πλύνω και πάλι το πρόσωπό μου, πράγμα πολύ σημαντικό!”. 

Και κάτι ακόμη πολύ σημαντικό αν πλένεις το πρόσωπό σου πριν και μετά τη γυμναστική, που είναι το θεμιτό είναι να μην χρησιμοποιείς σκληρά σαπούνια αλλά ενυδατικά προϊόντα που δεν διαταράσσουν το υδρολιπιδικό φιλμ, δηλαδή τα καλά έλαια της επιδερμίδας. Έτσι και οι πόροι σου θα είναι καθαροί με αποτέλεσμα να μην εμφανίζεις σπυράκια και δεν θα έχεις αυτή την αίσθηση τραβήγματος!

Read More

And More