Προς όλες όσες έχουν φακίδες: η Meghan Markle έχει μια τέλεια θεωρία γι’αυτό

Μπορεί τα τελευταία χρόνια οι φακίδες να έχουν γίνει τάση και να έχουν δημιουργηθεί ακόμη και προϊόντα που σε βοηθούν να κάνεις τις τέλειες φακίδες μόνη σου, αλλά τα πράγματα δεν ήταν πάντα έτσι. 

Όταν, για παράδειγμα, η Meghan Markle πήγαινε στο σχολείο οι φακίδες μπορούσαν να γίνουν μια τέλεια αφορμή για να σε κοροϊδέψει κάποιος. Να, όμως, που η Δούκισσα του Sussex από πολύ μικρή είχε το θάρρος τη γνώμης της και ήξερε να υπερασπίζεται τόσο (και τόσο καλά!) τον εαυτό της, ώστε έγραψε κι ένα ολόκληρο βιβλίο για της φακίδες της! 

Πριν λίγες μέρες η βιβλιοθηκονόμος του Κογκρέσου, Carla Hayden, έγραψε στο twiter το εξής: “Γνωρίζατε ότι σε ηλικία 15 ετών η Δούκισσα του Sussex έγραψε ένα βιβλίο με τίτλο “Ένα πρόσωπο χωρίς φακίδες είναι ένα πρόσωπο χωρίς αστέρια!”; Μάλιστα, στο βιβλίο αυτό η ίδια αναλύει τα… θαύματα που μπορούν να κάνουν οι φακίδες”. 

Πίσω στο 2017 η Meghan Markle είχε δηλώσει στο αμερικάνικο Allure: “Με ενοχλεί αφάνταστα όταν, ακόμη και σήμερα, κάνουν ρετούς στο πρόσωπό μου για να εξαφανίσουν τις φακίδες μου. Και για όλους τους φίλους μου με φακίδες εκεί έξω, θα μοιραστώ μαζί σας κάτι που ο μπαμπάς μου μου είχε πει όταν ήμουν νεότερη: Ένα πρόσωπο χωρίς φακίδες είναι ένα πρόσωπο χωρίς αστέρια!”. 

 

Read More

And More