Ροζ, ξανθά, καστανά: τι είπε η Kaia Gerber για όλες αυτές τις αλλαγές στα μαλλιά της

Η Kaia Gerber είναι ένα από τα σπουδαιότερα top model της γενιάς της, γεγονός που για εκείνη ήταν σχεδόν μονόδρομος αφού όταν είσαι η κόρη της Cindy Crawford τότε αυτό είναι περασμένο στο DNA σου. Και αν ακολουθήσεις αυτή τη δουλειά θα πρέπει να υπακούσεις σε κάποιους κανόνες όπως το να αλλάξεις τα μαλλιά σου αν σου ζητηθεί. 

Η Kaia Gerber που είχε signature hair look το τελευταίο εξάμηνο προέβη σε μερικές πολύ δραστικές αλλαγές: από καστανή την είδαμε να γίνεται κατάξανθη και μετά να υιοθετεί το ροζ στα μαλλιά της και τώρα να επιστρέφει και πάλι στο καστανό. Η ίδια μίλησε για όλες αυτές στις αλλαγές στη βρετανική Vogue και ιδού τι είπε! 

“Είναι αστείο γιατί αποφάσισα να τα… βάλω με τα μαλλιά μου τους τελευταίους έξι μήνες. Επιτέλους, τώρα έχουμε επιστρέψει σε αυτό που είναι πιο κοντά στο κανονικό μου. Το πιο αγαπημένο μου ήταν το ροζ, γιατί είναι ένα όνειρο που πάντα είχα. Σαν καστανή ήξερα ότι δεν θα μπορούσα να έχω ποτέ ροζ μαλλιά χωρίς να τα ξανοίξω με ντεκαπάζ, οπότε όταν τα ξάνοιξα αυτή ήταν η τέλεια δικαιολογία μου για να έχω ροζ μαλλιά για λίγο”, είπε η ίδια και συνέχισε “Ξεκάθαρα εκτιμώ τα φυσικά μου μαλλιά και την υφή των μαλλιών μου τώρα πολύ περισσότερο από πριν!”.

Αλήθεια, εσύ με ποια μαλλιά προτιμάς την Kaia Gerber; 

 

Read More

And More