Σε αυτή τη photo η Celine Dion έχει τέλεια επιδερμίδα και το μυστικό της κοστίζει… μηδέν ευρώ!

Ναι, οι διάσημες έχουν πρόσβαση στους top επαγγελματίες ομορφιάς  και ναι, αυτό που βλέπεις είναι πολλές φορές αποτέλεσμα εντατικών θεραπειών με αυτούς τους top επαγγελματίες. Αλλά υπάρχει και κάτι ακόμη που μπορεί να κάνει την επιδερμίδα σου να λάμψει και, ευτυχώς, μόλις μας το θύμισε η Celine Dion!

Η τραγουδίστρια που τα τελευταία χρόνια έχει απογειώσει το στιλ της, ανέβασε πριν λίγες μέρες μια φωτογραφία στο instagram της από μια βόλτα της στην εξοχή και αυτό που κλέβει την παράσταση είναι η super glowy επιδερμίδα της!

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

In challenging times it’s even more important to reflect on everything that we are thankful for.  I hope you find moments of peace, happiness, and love, today and every day. #HappyThanksgivingCanada!  🍁❤ – Celine xx… En ces temps difficiles, il est encore plus important de se rappeler toutes les choses pour lesquelles nous sommes reconnaissants. J’espère que vous trouverez des moments de paix, de bonheur et d’amour, aujourd’hui et tous les jours. #HappyThanksgivingCanada! 🍁❤- Céline xx… #Actiondegrace #grateful 📸: @dee_termined_girl

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Céline Dion (@celinedion) στις

“Σε εποχές που δοκιμαζόμαστε είναι πολύ σημαντικό να θυμόμαστε όλα εκείνα για τα οποία νιώθουμε ευγνώμονες. Ελπίζω να ζήσετε στιγμές ηρεμίας, χαράς και αγάπης σήμερα αλλά και κάθε μέρα!”, έγραψε η Celine Dion με αφορμή το Thanks Giving. Και αν αμφισβητείς το γεγονός ότι μια βόλτα στην εξοχή και μια μέρα με ανθρώπους που αγαπάς μπορεί να αποδειχτεί σωτήρια και για την επιδερμίδα σου, θυμήσου όλες εκείνες τις φορές που βρισκόσουν διακοπές και το δέρμα σου ήταν απλώς υπέροχο χωρίς εσύ να καταβάλεις καμία προσπάθεια. Και αν δεν σε καλύπτει ούτε αυτό, ιδού μερικοί αριθμοί από την αγαπημένη μας face yoga expert, Αρετή Καφαντάρη: “Το στρες δεν μας βοηθάει να κοιμηθούμε και σφίγγει το πρόσωπο. Το πρόσωπό μας έχει 57 μύες και όταν είναι σφιγμένο είναι σφιγμένοι και αυτοί οι μυς. Οι τελευταίες μελέτες λένε ότι όταν έχουμε στρες το πρόσωπό μας είναι συρρικνωμένο κατά 42%! Το νούμερο είναι τεράστιο! Είναι σαν να έχεις μια μάσκα και να έχεις μαζέψει όλο το πρόσωπο στο κέντρο”.

Και αν δεν έχεις χρόνο για μια βόλτα στην εξοχή, δες εδώ το μασάζ που μπορείς να κάνεις για να χαλαρώσεις το πρόσωπό σου και να μοιάζεις σαν να επέστρεψες από μια τέτοια βόλτα.

 

 

Read More

And More