Στο τελευταίο της post η Gigi Hadid μας θύμισε πόσο sexy είναι τα κόκκινα μαλλιά!

Μπορεί η Gigi Hadid να έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της ως ξανθιά (αυτό είναι και το φυσικό της χρώμα) αλλά το χρώμα που αγάπησε περισσότερο δεν είναι άλλο από το κόκκινο! 

Το top model μας σύστησε σε αυτό το φλογερό χρώμα στις 5 Μαρτίου στο πλαίσιο του Milan fashion week οπότε και έκανε τη δυναμική επιστροφή της μετά τη γέννηση της κόρης της. Ωστόσο, όσες έχουν γίνει κοκκινομάλλες ξέρουν πολύ καλά πως το κόκκινο είναι ένα χρώμα που απαιτεί προσπάθεια και συχνές επαναλήψεις προκειμένου να διατηρηθεί όπως εκείνη την πρώτη μέρα μετά τη βαφή. 

Μια τέτοια φωτογραφία, λοιπόν, φαίνεται πως ανέβασε και η Gigi Hadid στο instagram της από την πρώτη εκείνη μέρα που απέκτησε το τέλειο κόκκινο!

Το χρώμα που έχει εδώ φαίνεται να είναι πολύ πιο έντονο από αυτό με το οποίο εμφανίστηκε στο Milan fashion week και σίγουρα λιγότερο έντονο από το χρώμα το οποίο είχε στις φωτογραφίες που ανέβαζε στο instagram όλο το επόμενο διάστημα. 

Πιθανότατα, λοιπόν, η Gigi Hadid να φλερτάρει με την ιδέα να αποκτήσει ξανά αυτό το τέλειο, φλογερό, κόκκινο χρώμα στα μαλλιά της. Τι λες; 

Read More

And More