Τα 3 hair color trends της χρονιάς τα είδαμε στο κόκκινο χαλί

Έχει ξεκινήσει η περίοδος των Βραβείων, με τις Χρυσές Σφαίρες πρώτες στη σειρά και τα Governors Awards να ακολουθούν. Οι celebrities περπάτησαν στο κόκκινο χαλί υιοθετώντας μερικά από τα πιο εντυπωσιακά beauty looks που έχουμε δει τελευταία. Και οι experts με τη σειρά τους να δημιουργούν εμπνευσμένοι από τις δημιουργίες των διασημότερων οίκων που επέλεξαν να φορέσουν οι stars. 

Και τώρα έρχονται οι haircolorists με με μια πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία: Στο red carpet εντόπισαν τα 3 μεγαλύτερα trends που αφορούν στο χρώμα των μαλλιών και θα τα δούμε πολύ τους επόμενους μήνες. Ποια είναι; Δες τη συνέχεια. 

Emma Stone: Μέχρι πριν από λίγες εβδομάδες ήταν ξανθιά. Αποφάσισε όμως να επιστρέψει στο αγαπημένο της κόκκινο χρώμα ζητώντας από την celebrity hairstylist Tracey Cunningham, λίγο πριν τις Χρυσές Σφαίρες, να δημιουργήσει μια σκούρα, χάλκινη απόχρωση που είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends του 2024. 

Riley Keough: Έγινε μελαχρινή με αφορμή το show του οίκου Chanel στο Παρίσι και τελικά αποφάσισε να το κρατήσει. Σύμφωνα με την Cunningham (ναι επιμελείται και τα μαλλιά της Keough) το μόνο που χρειάζεται να κάνει είναι μια gloss θεραπεία για έξτρα λάμψη. 

Carey Mulligan: Το κλασικό old Hollywood blonde είναι το τρίτο μεγάλο trend και η Mulligan το έχει συνδυάσει με ένα κοντό, french bob που του χαρίζει μια chic πινελιά. 

Photos: Reuters

Κεντρική Photo by Jon Kopaloff/WireImage/Getty Images

 

Read More

And More