Τα Fenty Beauty έκαναν την Rihanna δισεκατομμυριούχο σύμφωνα με το Forbes!

Τα τελευταία χρόνια είναι τάση οι διάσημες να λανσάρουν το δικό τους brand καλλυντικών προκειμένου να έρθουν πιο κοντά με το κοινό τους αλλά κι επειδή οι ίδιες έχουν μεγάλη αγάπη στην ομορφιά, πρόσβαση στους σπουδαιότερους expert και, σε τελική ανάλυση, αν κάτι δεν μπορούν να το βρουν στην αγορά, γιατί να μην το δημιουργήσουν από μόνες τους. Ωστόσο, μαζί με όλα αυτά έρχεται και το κέρδος που είναι παραπάνω από καλοδεχούμενο, ειδικά όταν το κέρδος αυτό μεταφράζεται σε μερικά δισεκατομμύρια!

Το 2017, λοιπόν, η Rihanna λάνσαρε το Fenty Beauty, ένα brand μακιγιάζ που από την πρώτη στιγμή φάνηκε να παίρνει το ρόλο του πολύ σοβαρά. Και φάνηκε από το γεγονός ότι η Rihanna φρόντισε να υπερασπιστεί την διαφορετικότητα του καθενός και έδωσε στον κόσμο όχι μια αλλά 40 διαφορετικές αποχρώσεις του Pro Filt’r Soft Matte Longwear Foundation, οι οποίες αργότερα έγιναν 50. 

Και είναι αυτή η σοβαρότητα με την οποία αντιμετώπισε τον κόσμο της ομορφιάς που φαίνεται πως την έκαναν δισεκατομμυριούχο! Σύμφωνα, λοιπόν, με το Forbes η Rihanna είναι η πιο πλούσια τραγουδίστρια στον πλανήτη με περιουσία που ανέρχεται στα 1,7 δισεκατομμύρια εκ των οποίων το 1,4 προέρχεται από τα Fenty Beauty. 

Οπότε ναι, η Rihanna είναι δισεκατομμυριούχος χάρη στα καλλυντικά!

 

Read More

And More