Τα καλλυντικά της Selena Gomez έρχονται στην Ελλάδα! Δες το μήνυμα που έστειλε

Ανάμεσα στις δεκάδες star ανά τον κόσμο που έχουν αποφασίσει να λανσάρουν το δικό τους brand καλλυντικών έχουμε ξεχωρίσει κάποιες πολύ συγκεκριμένες. Και ανάμεσα σε αυτές τις πολύ συγκεκριμένες είναι αναμφισβήτητα και η Selena Gomez!

Η τραγουδίστρια με τους 233 εκατομμύρια followers στο instagram έχει το δικό της brand με προϊόντα μακιγιάζ το οποίο φέρει τον τίτλο Rare Beauty και ξεχωρίσει τόσο για τις συνθέσεις τους με την υψηλή απόδοση χρώματος όσο και για το signature packaging. Μάλιστα, από την πρώτη κιόλας στιγμή της κυκλοφορίας του brand αυτού, η Selena Gomez φρόντισε να ανεβάζει συχνά- πυκνά makeup tutorials που μας έκαναν να λαχταρούμε κάθε- ένα προϊόν που μας έδειχνε αλλά που, δυστυχώς, δεν μπορούσαμε να αποκτήσουμε. Μέχρι σήμερα. 

Το μεγάλο νέο είναι ότι τα Rare Beauty έρχονται στην Ελλάδα αποκλειστικά στα Sephora και η Selena Gomez έστειλε και το δικό της μήνυμα μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε στο instagram. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rare Beauty by Selena Gomez (@rarebeauty)

“Γεια σας, είμαι η Selena Gomez. Έχω δει όλα τα σχόλια και τα tweets σας και είμαι ενθουσιασμένη που επιτέλους μπορώ να μοιραστώ μαζί σας αυτό το νέο: πρόκειται να κυκλοφορήσουμε παγκόσμια την 1η Ιουλίου! Είναι ένα όνειρό μου που γίνεται πραγματικότητα και ανυπομονώ να δω όλα τα look που θα δημιουργήσετε χρησιμοποιώντας τα προϊόντα της σειράς. Σας αγαπώ όλους και μου λείπετε!”, λέει στο βίντεο παραπάνω η Selena Gomez κι εμείς ανυπομονούμε να περάσει ο μήνας!

Read More

And More