Τα μανικιούρ των εκλογών! Δες τα… vote nail art που έκαναν οι διάσημες!

Η ομορφιά έχει πολλαπλό ρόλο: μέσα από την ομορφιά μπορείς να επικοινωνήσεις οτιδήποτε ενώ η ίδια η ομορφιά είναι ζωντανή, κινείται, μεταλλάσσεται και μπορεί να αντλήσει έμπνευση από οτιδήποτε συμβαίνει τριγύρω της. Και οι εκλογές στην Αμερική είναι μια πολύ δυνατή αφορμή που μπορεί να έχει προεκτάσεις ακόμη και στο nail art μας. 

Με αφορμή, λοιπόν, τις μέρες αυτές οι διάσημες αποφάσισαν να δώσουν στο μανικιούρ τους ένα twist, παρακινώντας με αυτό τον τρόπο τον κόσμο να ψηφίσει ή, σε κάποιες περιπτώσεις, θέλησαν ακόμη και να τοποθετηθούν ανοιχτά. 

Παρακάτω, συγκεντρώσαμε μερικά από τα πιο αγαπημένα μας!

Olivia Munn 

Δεν πιστεύαμε ποτέ ότι ένα μανικιούρ που έχει να κάνει με εκλογές μπορεί να είναι… sooo chic μέχρι την στιγμή που είδαμε το μανικιούρ της Olivia Munn!

Kerry Washington 

H Kerry Washington τοποθετήθηκε ανοιχτά ως προς την ψήφο της και το επικοινώνησε με το μανικιούρ της! “Biden Harris” έγραψε στο thumb nail της η nail artist Kim Truong που δημιούργησε το αποτέλεσμα που βλέπεις εδώ. 

Demi Lovato 

“Vote Nov 3” έγραψε στα νύχια της η Demi Lovato ή, για να είμαστε πιο ακριβείς, η nail artist Natalie Minerva την οποία επισκέφτηκε. 

Gabrielle Union

Η Αμερικανίδα ηθοποιός Gabrielle Union μας μύησε στην minimal εκδοχή του vote manicure με μια nude βάση και λευκά γράμματα που έγραφαν “Vote Nov.3”. 

   Hannah Bronfman

Η διάσημη nail artist Nails by Mei δημιούργησε αυτό το πολύ chic γαλλικό μανικιούρ με τα quotes για τις εκλογές. 

Read More

And More