Τα ωραιότερα beauty instagram της εβδομάδας

Η έμπνευση για το επόμενό μας beauty look βρίσκεται ένα scroll down μακριά. Κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε εδώ τις beauty εικόνες που μας τράβηξαν την προσοχή και τις μοιραζόμαστε μαζί σου για να εμπνευστείς, να αντιγράψεις ή απλώς να χαζέψεις το Σαββατοκύριακο που έρχεται!

@gigihadid 

Αν αναζητάς έμπνευση για το επόμενό σου μακιγιάζ, η Gigi Hadid μόλις σου την έδωσε. Το μακιγιάζ που έγινε από τα χέρια της Erin Parsons έχει δύο βασικά στοιχεία: edgy eyeliner στις εξωτερικές γωνίες και ένα καφέ κραγιόν που έχει εφαρμοστεί με την τεχνική overlipping, ξεκλέβοντας, δηλαδή, ελάχιστα από το περίγραμμα των χειλιών.  

@badgalriri

Μιλώντας για κραγιόν και τέλειες αποχρώσεις, η Rihanna έχει μια πολύ καλή επιλογή για εμάς. Την εβδομάδα που πέρασε ανέβασε μια σειρά από super sexy φωτογραφίες όπου φοράει τα Fenty εσώρουχά της αλλά αν είσαι πραγματική beauty addict δεν μπορείς παρά να σταθείς σε αυτό το τέλειο ροζ κραγιόν στα χείλη της που κάνει statement από μόνο του και δεν απαιτεί να κάνεις πολλά με το υπόλοιπο μακιγιάζ σου. 

@billieeilish 

Το instagram μας δίνει τη δυνατότητα να χαζεύουμε τις αγαπημένες μας διάσημες σε χορταστικά close ups. Ένα τέτοιο ανέβασε και η Gigi Hadid την εβδομάδα που πέρασε για να μας δείξει με κάθε πιθανή λεπτομέρεια το κούρεμα στο μπροστινό μέρος των μαλλιών της (ok! Και τα μάτια της!). 

@alexachung

Στα 90’s ήταν το Rachel cut, στην σύγχρονη beauty ιστορία ένα από τα iconic κουρέματα είναι αυτό της Alexa Chung η οποία αυτή την εβδομάδα μας το έδειξε από τοοοοσο κοντά. Η λογική είναι πολύ parisian: ένα καρέ με κάποια layers στο τελείωμα το οποίο αναδεικνύεται ακόμη περισσότερο αν δεν κάνεις τίποτα στο styling. Αν, δηλαδή, το αφήσεις να στεγνώσει φυσικά, ακριβώς όπως κάνουν οι Γαλλίδες! 

@ciara 

Ναι, η Ciara είναι hair chameleon και ναι, μας έχει συνηθίσει να αλλάζει τα μαλλιά της κάθε τόσο. Ωστόσο, από όλες αυτές τις αλλαγές αυτό το κόκκινο χρώμα και αυτό το πολύ μακρύ μήκος είναι τα αγαπημένα μας! Ιδανική επιλογή για όσες αναζητούν μια πραγματικά τολμηρή αλλαγή. 

@kyliejenner

Η Stormi, η μόλις τριών ετών κόρη της Kylie Jenner, μας έχει δώσει κατά καιρούς απίστευτη έμπνευση με τα χτενίσματά της. Ωστόσο, την εβδομάδα που πέρασε η μαμά της αποφάσισε να μοιραστεί μαζί μας μια πολύ cute στιγμή μέσα από το μπάνιο της και να μας δείξει (επιτέλους!) τις τέλειες φυσικές της μπούκλες. 

@chiaraferragni

Κάθε μέρα και ένα διαφορετικό makeup inspo από την Chiara Ferragni. Αυτή την εβδομάδα ξεχωρίσαμε αυτή τη διχρωμία στο μακιγιάζ των ματιών της. Μια ψυχρή, μεταλλική σκιά φορεμένη κατά μήκος του κινητού βλεφάρου και σεταρισμένη με θερμό καφέ στις ρίζες του κάτω. 

@mairiboo

Το άψογο χρωματικό σετάρισμα που υπάρχει στα μαλλιά της Μαίρης Συνατσάκη με τον διάσημο γάτο της είναι κάτι που βλέπουμε μόνο εμείς; Η Μαίρη Συνατσάκη εδώ και καιρό δεν είναι κοκκινομάλλα και το credit γι’αυτό το χρώμα μαλλιών που μας αρέσει εξίσου πηγαίνει στον Στέφανο Βασιλάκη με τον οποίο πέρασαν πολύ σταδιακά από το ένα χρώμα στο άλλο. 

 

Read More

And More