Τα ωραιότερα beauty look που ανέβασαν οι διάσημες στο instagram αυτή την εβδομάδα

Από τότε που μπήκε στη ζωή μας το instagram εμείς και οι διάσημες έχουμε έρθει πιο κοντά. Πολύ πιο κοντά. Γιατί πλέον δεν μπορούμε απλώς να ρίξουμε κλεφτές ματιές στα beauty look που επιλέγουν καθημερινά αλλά μπορούμε, επίσης, να έχουμε πρόσβαση σε χορταστικά close ups της γυμνής επιδερμίδας τους ή του μακιγιάζ τους γιατί μας το επιτρέπουν εκείνες. 

Συγκεντρώσαμε παρακάτω τα πιο αγαπημένα beauty look αυτής της εβδομάδας!

@demy_official 

Τα μαντήλια είναι το πιο αγαπημένη αξεσουάρ του καλοκαιριού και η Demy μας θύμισε έναν από τους πολύ ωραίους τρόπους να το φορέσουμε και αυτό το look θα σε πάει από την παραλία μέχρι την βραδινή σου βόλτα. Μια λεπτομέρεια σε σχέση με το styling: αν το μαντήλι σου είναι printed επίλεξε ένα μονόχρωμο ρούχο και το αντίθετο!

@ilianapapageorgiou

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου επέστρεψε στα πολύ μακριά της μήκη και τα μαλλιά της αποτελούν το απόλυτο hair goal. Και παρά το γεγονός ότι είναι αυτά που έχουν κλέψει την παράσταση, δεν μπορούμε να μην σχολιάσουμε τα edgy πράσινα νύχια της. Η Ηλιάνα φέτος αγάπησε το έντονο χρώμα στο μανικιούρ αλλά και το nail art. 

@kimkardashian

Δεν υπάρχει κάτι που να μην θέλουμε να αντιγράψουμε από αυτή την εμφάνιση της Kim Kardashian, τέλειο μακιγιάζ με πρωταγωνιστή το σχεδόν ιριδίζον nude στα χείλη και εξίσου υπέροχα mermaid hair!

@chiaraferragni

H Chiara Ferragni συνήθως μας δίνει έμπνευση για το μακιγιάζ και τα μαλλιά μας αλλά αυτή την φορά αποφάσισε να μας δώσει μια… από backstage εικόνα από την προετοιμασία της. Τα μαλλιά της έχουν γίνει σπαστά με ένα ψαλίδι για μπούκλες και έχουν σταθεροποιηθεί με κλάμερ μέχρι να ολοκληρωθεί το μακιγιάζ και μέχρι να στεγνώσουν. Ένα trick για να έχει ο κυματισμός σου διάρκεια!

@bellahadid

Η Bella Hadid αγαπά τα 90’s κι επιλέγει τέτοιου είδους beauty look με 90’s καταβολές με κάθε ευκαιρία! Εδώ αφέθηκε στα χέρια της makeup artist ?￰ンミᆬ?￰ンミᄃ? ?’?￰ンミ゙?￰ンミᆬ?￰ンミᄀ? και φρόντισε να απαθανατίσει τη στιγμή με ένα κλικ. Εννοείται πως αυτές οι λάμψεις γράφουν καλύτερα κατά την διάρκεια του golden hour!

@nicolekidman

H Nicole Kidman βρίσκεται στα γυρίσματα της νέας της σειράς για τον Netflix και ανέβασε αυτή την μαγική φωτό στην οποία μας δείχνει το ολοκαίνουργιο pixie cut. Δεν είμαστε σίγουροι αν η αλλαγή είναι μόνιμη ή αν μιλάμε για περούκα, το σίγουρο είναι ότι ακόμη και χωρίς τις signature μπούκλες της η Nicole Kidman παραμένει εντυπωσιακή!

@haileybieber

Η Hailey Bieber επανέφερε το glam σαν να βρισκόμαστε σε διακοπές το 2019! Αυτή την φορά επέλεξε ιριδίζοντα αυτοκόλλητα eyeliner που δίνουν στο τελικό αποτέλεσμα ένα φουτουριστικό ύφος!

Read More

And More