Τα ωραιότερα beauty looks που ανέβασαν οι Ελληνίδες διάσημες αυτή την εβδομάδα

Όπως έχουμε ξαναπεί πολλές φορές το instagram αλλά και τα social media γενικά είναι μια τεράστια πηγή beauty ενημέρωσης αλλά και έμπνευσης ενώ την ίδια στιγμή μπορούμε να τρυπώσουμε στις ζωές των διασήμων. Κάποιες φορές, μάλιστα, σε ένα post συναντιούνται και τα δύο με μεγάλη επιτυχία! Πώς; Σε εκείνες τις beauty φωτογραφίες όπου οι Ελληνίδες διάσημες μας δείχνουν ένα αγαπημένο τους χτένισμα, κάποιο κραγιόν που επέλεξαν ή ένα μακιγιάζ που τους άρεσε πολύ ώστε αποφάσισαν να τραβήξουν μια selfie και να τη μοιραστούν μαζί μας. 

Συγκεντρώσαμε τα αγαπημένα μας αυτής της εβδομάδας και στα παραθέτουμε παρακάτω!

Φαίη Σκορδά 

Η Φαίη Σκορδά πειραματίζεται καθημερινά και με ένα διαφορετικό beauty look. Ένα από τα αγαπημένα μας για αυτή την εβδομάδα ήταν αυτό εδώ το almost set πάνω σε κυματιστή βάση μαλλιών, τα τσιμπιδάκια και ένα φλογερό, κατακόκκινο κραγιόν που δανείζεται την απόχρωσή του από το φόρεμά της. 

Σταματίνα Τσιμτσιλή 

Η όμορφη Σταματίνα Τσιμτσιλή μας έχει συνηθίσει να έχει είτε sleek είτε κυματιστά μαλλιά. Την εβδομάδα που αφήνουμε πίσω μας, ωστόσο, την είδαμε και με υπέροχα, πλούσια σγουρά μαλλιά που της πήγαιναν πολύ. 

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φαίνεται πως αγαπά το nail art και το να περιποιείται τα νύχια της κάνοντας πολλές φορές τολμηρές επιλογές ενώ κάποιες άλλες, όταν δεν ξέρει τι χρώμα να επιλέξει, επιλέγει ένα χρώμα για κάθε νύχι!

Αθηνά Οικονομάκου

Η εγκυμονούσα Αθηνά Οικονομάκου ανέβασε μια selfie όπου είχε wet look, smudged eyes και ένα berry κραγιόν ή, με άλλα λόγια, τρία στοιχεία που της ταίριαζαν πολύ. 

Δούκισσα Νομικού 

H Δούκισσα Νομικού κάλεσε τους follower της να αποφασίσουν ποιο από τα τρία κραγιόν L’Oreal Paris που δοκίμασε τους άρεσε περισσότερο. Εμείς διαλέξαμε για εκείνη αυτό το Elie Saab στην απόχρωση Royal Attitude αυτό το glossy berry που βλέπεις παραπάνω. 

Ελένη Φουρέιρα

Αυτή η φωτογραφία της Ελένης Φουρέιρα μοιάζει να βγήκε από κάποιο fashion show! Πρόκειται για μια πολύ μακριά πλεξίδα και ένα μαντήλι μπλεγμένο ενδιάμεσα. Αν δεν έχεις αυτό το μήκος (ποια από εμάς το έχει;) μπορείς να κάνεις μια πλεξίδα και να περάσεις ένα μαντήλι όποιο κι αν είναι το μήκος τους. 

Μαίρη Συνατσάκη 

Τέλειο blowout, τέλειο χρώμα μαλλιών και εξίσου υπέροχο χρώμα στα χείλη. Τρία στοιχεία που οδηγούν σε αυτό το sexy αποτέλεσμα!

Read More

And More