Τα ωραιότερα beauty looks των celebrities τον Οκτώβριο που μπορείς να υιοθετήσεις τον Νοέμβριο

Ο Οκτώβριος οδεύει προς το τέλος κι εσύ προετοιμάζεσαι να υποδεχτείς τον τελευταίο μήνα του φθινοπώρου. Οι βραδινές και επίσημες εμφανίσεις πληθαίνουν και αν ψάχνεις για έμπνευση, ευτυχώς για όλες μας, οι celebrities αποκαλύπτουν τα looks τους στο Instagram. Και είναι όλα τους υπέροχα. 

Οι γήινες αποχρώσεις στο μακιγιάζ επικρατούν και τα ρετρό χτενίσματα επανέρχονται στο προσκήνιο. Και οι διασημότητες που ακολουθούν αλλά και δημιουργούν τάσεις γίνονται το απόλυτο inspo. Από τη Zendaya με το συγκλονιστικό, μονοχρωματικό και pumpkin spice make up look της μέχρι την Jennifer Lawrence που μας υπενθυμίζει τη δυναμική του κόκκινου κραγιόν. 

Στη συνέχεια θα δεις τα beauty looks που ξεχώρισαν στις εμφανίσεις του Οκτωβρίου και μπορείς να αντιγράψεις τον Νοέμβριο. 

Photo by Marc Piasecki/WireImage

Zendaya: Μία ακόμη απίθανη εμφάνιση του αγαπημένου beauty icon. Επιλέγει την πιο ανατρεπτική απόχρωση και παράλληλα μία από εκείνες που συζητιούνται πολύ τον τελευταίο καιρό. Πρόκειται για την pumpkin spice. Με ένταση, πικάντικη κι εκείνη που κολακεύει πολύ τα καστανά μάτια και τις μεσαίες-σκούρες επιδερμίδες. Η λάμψη στα χείλη και το περίγραμμα με καφέ μολύβι είναι η λεπτομέρεια που λατρέψαμε.  

Photo by Arturo Holmes/WireImage

Scarlet Johansson: Το smoky eyes ήταν, είναι και θα είναι το πιο θηλυκό look. Και η Scarlet το γνωρίζει καλά. Τόνισε το βλέμμα της με μαύρο μολύβι και eyeliner και αναβάθμισε το dark αποτέλεσμα με μια shimmer πινελιά στην εσωτερική γωνία. Χείλη και ζυγωματικά είναι διακριτικά τονισμένα με ροζ αποχρώσεις.   

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hung Vanngo (@hungvanngo)

Jennifer Lawerence: Το αιώνιο κόκκινο κραγιόν αρκεί για να δημιουργήσει το πιο classy μακιγιάζ. Η star φόρεσε την θρυλική 999 απόχρωση του Dior. Κράτησε την επιδερμίδα ματ και άψογη ενώ τόνισε το βλέμμα με γήινες αποχρώσεις και τέλεια καμπύλη στις βλεφαρίδες. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SJP (@sarahjessicaparker)

Sarah Jessica Parker: Αυτός ο φιόγκος έγινε viral. Και μεταξύ μας, μόνο η Parker θα το τολμούσε. Μάζεψε τα μαλλιά της σε ένα κλασικό halfup και τα στόλισε με ένα μεγάλο μαύρο, σατέν φιόγκο οι άκρες του οποίου φτάνουν μέχρι τον ποδόγυρο της Carolina Herrera φούστας της.  

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Renato Campora (@renatocampora)

Jessica Chastain: Το σοφιστικέ χτένισμα της είναι ιδανικό αν είσαι καλεσμένη σε γάμο. Ρετρό και με όγκο στην κορυφή θυμίζει τα εμβληματικά hairstyles των old Hollywood stars. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Jennifer Lopez: Αφήνει για λίγο στην άκρη τις iconic nude και γήινες αποχρώσεις για χάρη του φούξια. Στα μέσα του φθινοπώρου είναι μια όαση και αξίζει να το αντιγράψεις αν θέλεις ένα ανατρεπτικό look. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Owen Gould (@owengould)

Barbara Pavlin: Όλες οι chocolate αποχρώσεις έχουν την τιμητική τους και το super model το αποδεικνύει υιοθετώντας ένα από τα πιο σοφιστικέ make up looks που έχουμε δει τελευταία. Υπεύθυνη είναι η  Nikki DeRoest που δημιούργησε ένα brownie smoky με shimmer bronzer περίγραμμα στο κάτω βλέφαρο. Απλά υπέροχο.  

 

Read More

And More