Τα ωραιότερα beauty post που ανέβασαν οι διάσημες στο instagram αυτή την εβδομάδα

Από τότε που μπήκε στη ζωή μας το instagram έχουμε έρθει πιο κοντά με τις αγαπημένες μας διάσημες. Εκείνες φροντίζουν να μας τροφοδοτούν καθημερινά με εικόνες και όλα όσα κάνουν στην καθημερινότητά τους, ενώ, μεταξύ άλλων, μοιράζονται μαζί μας και υπέροχες beauty εικόνες που έχουν να κάνουν με τις επιλογές τους σε makeup και μαλλιά. 

Κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε τις ωραιότερες εικόνες εδώ για να εμπνευστούμε, να αντιγράψουμε ή απλώς να χαζέψουμε το Σαββατοκύριακο που έρχεται! 

To bubble ponytail της Olivia Culpo

@oliviaculpo 

To bubble ponytail είναι το πιο hot χτένισμα της σεζόν που θα σε διατηρήσει super cool στις υψηλές θερμοκρασίες. Η Olivia Culpo μας έδειξε το πιο ωραίο bubble ponytail που έχουμε δει τελευταία και το σέταρε με total white outift και μακιγιάζ σε γήινους τόνους. 

Το τόσο όσο smudged eye makeup της Victoria Beckham 

@victoriabeckham 

H Posh έχει ένα signature μακιγιάζ στο οποίο επιστρέφει ξανά και ξανά! Πρόκειται γι’αυτό το smudged μακιγιάζ ματιών που γίνεται με ένα μολύβι γκρίζο το οποίο κάνει blending με ένα μακρύ τρίχινο πινέλο. We love it!

Τα κίτρινα νύχια της Izanel Goulart 

@izabelgoulart 

Αν και δεν μας αρέσουν οι έντονες αντιθέσεις μεταξύ νυχιών και επιδερμίδας, η Izabel Goulart μας έκανε να αγαπήσουμε το αποτέλεσμα. Σέταρέ το με τα αγαπημένα σου χρυσά και λεπτά δαχτυλίδια και θα έχεις απογειώσει το μανικιούρ των διακοπών σου το οποίο από μόνο του θα κάνει statement!

…Αλλά και όλη η Izabel Goulart!

Θα μπορούσαμε να πούμε πως τα μαλλιά της Izabel Goulart εδώ είναι το απόλυτο hair goal αλλά η πραγματικότητα είναι ότι δεν μπορούμε να πάρουμε τα μάτια μας από το σύνολο!

Τα space bun της Τάμτα

@officialtamta 

H hair chameleon Τάμτα μας προτείνει space buns μας δίνει μια ακόμη λύση για χτενίσματα που μπορούν να μας κρατήσουν δροσερές στους 40 βαθμούς. Τα space buns είναι ένα από αυτά! Για να τα πετύχεις κάνε χωρίστρα τα μαλλιά σου και πιάσε δύο σφιχτά ponytail από τη μια και από την άλλη μεριά. Έπειτα στριφογύρισε κάθε ponytail περιμετρικά της βάσης της κοτσίδας και ασφάλισε με τσιμπιδάκια. 

Το total beauty look της Bella Hadid

@bellahadid 

Μπορεί να είναι throwback υλικό από την εμφάνιση της Bella Hadid στις Κάννες αλλά να που αυτή την εμφάνιση δεν χορταίνουμε να την βλέπουμε ξανά και ξανά! Ένα πολύ ιδιαίτερο updo και αλαβάστρινη επιδερμίδα είναι ο συνδυασμός που θα απογειώσει την εμφάνισή σου!

Τα mermaid hair της Ελένης Φουρέιρα!

@foureira 

Η Ελένη Φουρέιρα πιο sexy από ποτέ με τα νέα κατάξανθα μαλλιά της και τα μικροσκοπικά braids πλεγμένα ενδιάμεσα! 

Τα μακριά μαλλιά της Demi Moore!

@demimoore

Το απόλυτο hair goal είναι τα μαλλιά της Demi Moore τα οποία αποτελούν τον ορισμό των butt length hair. Μας αρέσει επίσης πολύ και η υφή τους: μαλλιά που μοιάζουν να έχουν στεγνώσει μετά από μια βουτιά στη θάλασσα!

Οι κυματισμοί της Chiara Ferragni

@chiaraferragni

Κάθε μέρα και ένα διαφορετικό χτένισμα από την Chiara Ferragni αλλά αν έπρεπε να διαλέξουμε το πιο αγαπημένο μας, δεν θα ήταν άλλο από αυτό που βλέπουμε εδώ!

Όλο το beauty look της Hailey Bieber

@haileybieber

Night out για τους Biebe με την Hailey Bieber να κλέβει για μια ακόμη φορά την παράσταση με το glam updo της, την αλαβάστρινη επιδερμίδα και το μανικιούρ με την λεπτή γραμμή γαλλικού. 

Το glossy μακιγιάζ της Kylie Jenner

@kyliejenner

Την εβδομάδα που πέρασε η Kylie Jenner μας ζήτησε να διαλέξουμε την αγαπημένη μας απόχρωση Lip Kit. Αυτή ήταν η δική μας επιλογή ενώ δεν εστιάσαμε μόνο στο χρώμα αλλά, κυρίως, στην υφή: super glossy όχι μόνο στα χείλη αλλά και στα μάτια!

Τα sleek μαλλιά και οι φαβορίτες της Rihanna

@badgalriri

Η αγαπημένη μας Rih ανέβασε αυτή τη φωτογραφία για να ανακοινώσει ότι ο οίκος Fenty πρόκειται να κυκλοφορήσει άρωμα. Η είδηση μας ενθουσίασε αλλά ακόμη περισσότερο μας ενθουσίασε το beauty look της!

 

Read More

And More