Site icon TLIFE

Τα Σαββατοκύριακα οι διάσημες βγάζουν τις μάσκες και βάζουν τις μάσκες ομορφιάς! Οι καλύτερες τους selfie!

Παλιά έκανες ένα google search τη λέξη “μάσκες” και σου έβγαιναν όλες εκείνες οι μάσκες ομορφιάς που μπορείς να κάνεις. Τώρα, αν ψάξεις το ίδιο πράγμα στο google αυτό που θα προκύψει από την αναζήτηση είναι πολλές και διαφορετικές μάσκες ή διάσημες με μάσκες αλλά για τον κορονοϊό. 

Πράγματι, οι μάσκες έχουν γίνει προέκταση του προσώπου μας αλλά ευτυχώς υπάρχουν κάποιες μέρες που μπορείς να κάτσεις σπίτι, να βγάλεις τις μάσκες και να βάλεις τις μάσκες ομορφιάς. Αυτές οι μέρες λέγονται Σάββατο και Κυριακή και είναι τέλειες για μια beauty mask. Και όσο κάνεις την δική σου μπορείς να χαζέψεις παρακάτω δέκα διάσημες που κάνουν/έχουν κάνει το ίδιο και, bonus, έχουν φροντίσει να τραβήξουν μια selfie για να έχεις εσύ να χαζεύεις. Enjoy!

Jennifer Aniston 

Η παραπάνω είναι μια από τις πιο iconic φωτογραφίες με μάσκα που έχουμε δει. “Προετοιμάζοντας την επιδερμίδα μου για τα Emmy με την… άλλη μου μάσκα!”, έγραψε η Jennifer Aniston κάτω από αυτή την photo. Και για κάτι τέτοιες λήψεις σκεφτόμαστε πόσο καλά έκανε που άνοιξε λογαριασμό στο instagram! 

Karlie Kloss

“Αποψινή κατάσταση: η αγαπημένη μου μάσκα από την Estee Lauder, μια κούπα τσάι και το αγαπημένο μου show. Εσείς πώς έχετε σκοπό να περάσετε το βράδυ σας;”, έγραψε η Karlie Kloss κάτω από αυτή τη φωτό. Όσο για τη μάσκα, που είναι μια από τις πιο ιδιαίτερες που έχουμε δει και που είμαστε σίγουροι ότι σου έχει τραβήξει την προσοχή, πρόκειται για την Advanced Night Repair της Estee Lauder. 

Emily Ratajkowski 

 

 

Η εγκυμονούσα Emily Ratajkowski ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες (εκτός από την εγκυμοσύνη της), την συνεργασία της με το brand Loop, ένα brand με sheet masks. Όπως είπε σε συνέντευξή της, η γνωριμία της με το brand έγινε κατά την διάρκεια της καραντίνας όταν η εταιρία έστειλε άπειρες μάσκες σε εκείνη και τον σύζυγό της, τις οποίες δοκίμασαν και έμειναν έκπληκτοι. Οι συγκεκριμένες μάσκες έρχονται σε πολλές και διαφορετικές εκδοχές όπως detox, ενυδατικές κλπ και μπορείς να τις βρεις στο eshop του brand μιας και δεν υπάρχουν σε κάποιο φυσικό κατάστημα στην Ελλάδα. 

Victoria Beckham 

H Victoria Beckham ανέβασε αυτή την φωτογραφία λίγο πριν ξεκινήσει μια ακόμη επαγγελματική φωτογράφιση για να μας δείξει πώς φροντίζει την επιδερμίδα της πριν το shooting και πως, εκτός από το μακιγιάζ, πολύ σημαντικό ρόλο παίζει και το skincare για ένα τέλειο αποτέλεσμα!

Chrissy Teigen 

“Δεν ποστάρω ποτέ τον εαυτό μου γιατί κανένας από την οικογένειά μου δεν με βγάζει φωτογραφίες!”, είχε γράψει σε παλιότερο post της η Chrissy Teigen. Η μάσκα που φοράει είναι κατά πάσα πιθανότητα η Glamglow Gravitymud Firming Mask, γιατί πόσες μάσκες μπορεί να κυκλοφορούν εκεί έξω που να γράφουν σαν ασήμι στο πρόσωπο; 

Halle Berry

Μάσκα ομορφιάς που μπορώ να φτιάξω και μόνη μου με υλικά της κουζίνας και η συνταγή της οποίας είναι από την νέα-για-πάντα Halle Berry; Yes, please! Κράτησε σημειώσεις: για να κάνεις αυτή τη μάσκα θα χρειαστεί να αναμείξεις πράσινο τσάι, κουρκουμά, χυμό λεμονιού και γιαούρτι. Και παρά το γεγονός ότι δεν ξέρουμε τις αναλογίες, ξέρουμε πως ο κουρκουμάς έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και μειώνει τις κοκκινίλες ενώ το λεμόνι είναι πλούσιο σε βιταμίνη C και έχει λευκαντικές ιδιότητες. Επίσης, το γιαούρτι έχει γαλακτικό οξύ που απολεπίζει απαλά ενώ το πράσινο τσάι είναι αντιβακτηριδιακό και προλαμβάνει τα σπυράκια. Και το πιο σημαντικό; Επαναλαμβάνουμε: αυτή η συνταγή για μάσκα ομορφιάς ανήκει στην Halle Berry!

Gwyneth Paltrow 

H Gwyneth Paltrow είναι τεράστια fan των face masks και φροντίζει να μας το θυμίζει με κάθε ευκαιρία και σε κάθε selfie και σε κάθε άρθρο της στο Goop. Παραπάνω με δύο διαφορετικές μάσκες: τη μια που μπορείς να κάνεις στον δερματολόγο ή την αισθητικό σου και μια που μπορείς να κάνεις οπουδήποτε! 

Demi Moore

“Η άλλη μάσκα! Μείνετε ασφαλείς και φορέστε τις μάσκες σας!”, έγραψε η Demi Moore κάτω από αυτό το post της. Θα θέλαμε πολύ να ξέρουμε και πια είναι η μάσκα που φοράει εδώ!

Bella Hadid 

Τι κάνει η Bella Hadid τις Κυριακές; Μάσκες! Και είναι τόσο sexy που φροντίζει να βγάζει και μια selfie για να μας θυμίζει ότι το sexiness της είναι κάτι που δεν χάνεται, no matter what!

 

 

© 2024 tlife.gr