Θέλουμε αυτή την bohemian λεπτομέρεια από τα μαλλιά της Kendall Jenner

Τη στιγμή που εμείς εδώ πληκτρολογούμε αυτές τις γραμμές, η Kendall Jenner με την Hailey Bieber και μερικά ακόμη it girls απολαμβάνουν τις διακοπές τους και έχουν βάλει φωτιά στα social με τις πόζες τους. 

Αλλά αν είσαι έστω και στο ελάχιστο beauty addict από αυτές τις πόζες κρατάς μόνο εκείνη τη μικρή λεπτομέρεια στα μαλλιά της Kendall Jenner που με την σειρά της θα απογειώσει τις δικές σου καλοκαιρινές εμφανίσεις! Πρόκειται για τα baby braids ή αλλιώς αυτά τα πολύ λεπτά πλεξιδάκια που γίνονται τυχαία σε διάφορα σημεία και είναι ο πιο εύκολος τρόπος να δώσεις στιλ στα μαλλιά σου. 

Μάλιστα, η Kendall δεν είναι η μόνη από τις διάσημες που έχουμε δει να υιοθετούν αυτή τη λεπτομέρεια. Η Dua Lipa και η Alexa Chung είναι δύο ακόμη κορίτσια που έχουν υιοθετήσει το baby braid hair trend με την διαφορά ότι εκείνες το έχουν περιορίσει σε δύο λεπτές πλεξίδες στο μπροστινό μέρος των μαλλιών τους. 

Όποια οδό κι αν επιλέξεις, όσα μικροσκοπικά πλεξιδάκια κι αν αποφασίσεις να κάνεις, ένα είναι σίγουρο! Αυτό το χτένισμα θα σου δώσει στιλ asap!

Read More

And More