Touché!

Θέλουμε το κραγιόν που φορούσε η Βίκυ Καγιά στο GNTM και η προσωπική της makeup artist μας είπε ποιο είναι!

Touché! Αυτή είναι η μοναδική λέξη που μας ήρθε στο μυαλό όταν είδαμε το beauty look της Βίκυς Καγιά στο αποψινό GNTM και εννοείται πως θέλαμε όλες τις λεπτομέρειες για το… όλο αλλά κυρίως για εκείνο το κραγιόν που έδινε ένα φυσικό και υγιές χρώμα στα χείλη και τα έκανε σαν φρεσκοφιλημένα. 

Ευτυχώς, για όλες εκείνες τις φορές που προκύπτουν τέτοια beauty alert ζητήματα έχουμε στο speed dial του κινητού μας την Χαρά Παπανικολάου, μια από τις σημαντικότερες Ελληνίδες makeup artist που επιμελείται και το beauty look της Βίκυς Καγιά. Ιδού, λοιπόν, οι πληροφορίες που μας έδωσε!

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

👻🤷🏼‍♀️ #gntmgr #starchanneltv #girlsandboys #boysandgirls 🎥: @spyrosxylas

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vicky Kaya (@vickykaya_) στις

“Το κραγιόν είναι το Kiss Me Ruby 03 από την Lancome, ένα κραγιόν που πραγματικά είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μου γιατί πρόκειται για ένα kiss lips lipstick αφού δημιουργεί αυτό το εφέ. Στα μαλλιά έχω δουλέψει με dry shampoo όχι μόνο στο μήκος αλλά και στη ρίζα και έχω πιάσει ψηλά ένα messy top knot.

Επιστρέφοντας στο μακιγιάζ τώρα, έχω παχύνει τα φρύδια και έχω δημιουργήσει μια ζεστή βάση προκειμένου το makeup να δείχνει σαν ηλιοκαμένο, ροδακινί μάγουλα, contouring, λίγη τερακότα. Στα μάτια έχω βάλει χοντρό eyeliner χωρίς, όμως, να βγαίνει προς τα έξω προκειμένου, ένα look που παραπέμπει σε red carpet και δημιουργεί μια american style διάθεση. Το συγκεκριμένο look έχει δημιουργηθεί εσκεμμένα ώστε να κάνει την τέλεια αντίθεση γιατί φοράει ένα T-shirt με παγέτα και θέλαμε το makeup να δημιουργεί αυτή την fresh και ελαφρώς girly αίσθηση έτσι ώστε να μην δείχνει το σύνολο στιλιζαρισμένο. Επίσης, στα μάτια έχω βάλει λευκή σκιά μέχρι αρκετά ψηλά και έχω αφήσει την ρίζα του κάτω βλεφάρου γυμνή από κάθε ίχνος makeup!”, μου λέει η Χαρά Παπανικολάου η οποία έχει δημιουργήσει για την Βίκυ Καγιά μερικά από τα ωραιότερα μακιγιάζ με την οποία την έχουμε δει, και όχι μόνο στο GNTM. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#behindthescenes🎬 with @vickykaya_ @gntmgr Make up & hair #harapapanicolaou Using @lancome #lancomegreece Styling @apostolisgofas #makeup #lovemakeup #hairstylist #potraitphotography #videotutorial #70smakeup #videotutorial #makeupartists_worldwide #discoqueen #hairgoals #beautybloggers #beautyinfluencer #igpodium #hypebeast #instabeauty #inakeupmess

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Papanicolaou (@hara_papanicolaou) στις

“Η Βίκυ Καγιά είναι σπουδαία σε αυτό που κάνει και έχει τεράστιο ταλέντο να μεταμορφώνεται γι’αυτό και σε κάθε πλατό βγαίνει κάτι διαφορετικό προς τα έξω. Για εμένα, όμως, το πιο σημαντικό είναι ότι με αφήνει να εκφράζομαι καλλιτεχνικά και να δημιουργώ τα beauty looks που έχω στο μυαλό μου, εμπνεόμενη πάντα και από τα ρούχα της. Αυτό, το να σου δίνεται, δηλαδή, το βήμα να εκφράζεσαι ελεύθερα, είναι ένα από τα πολλά στοιχεία που κάνουν την Βίκυ Καγιά απίστευτη επαγγελματία! Η συνεργασία μαζί της μου δίνει μεγάλη χαρά”. 

 

Read More

And More