Τι είναι τα 5 S που ακολουθεί πιστά η Jennifer Lopez στην beauty ρουτίνα της;

@jlobeauty

Εδώ και μερικούς μήνες η Jennifer Lopez κάνει teasing της ολοκαίνουριας σειρά καλλυντικών της που φέρει το όνομα JLO Beauty και επιτέλους έφτασε η στιγμή που χάρη σε αυτά μπορούμε να έχουμε όλες αυτό το JLO glow! 

Η σειρά της αποτελείται από προϊόντα που στηρίζονται σε μια ολόκληρη τεχνολογία και έχουν ως βασικό συστατικό τους το ελαιόλαδο, ενώ η ίδια λίγες ώρες μετά την πρωτοχρονιά έκανε ένα live στο instagram στο οποίο μας έδειχνε το skincare που ακολουθεί και μάλιστα μετά από ένα performance όπως αυτό της πρωτοχρονιάς στην Νέα Υόρκη. 

Όμως, πέρα από το εντατικό skincare η ίδια στηρίζει την ομορφιά της και σε κάτι ακόμη: τα 5 S τα οποία ακολουθεί πιστά. Ποια είναι αυτά; Κράτησε σημειώσεις: sleep, sunscreen, serum, supplements και sano, δηλαδή ύπνος, αντηλιακή, serum, συμπληρώματα διατροφής και sano από την ισπανική έκφραση που σημαίνει ευ ζην. Χρόνια τώρα η JLO ακολουθεί ένα life style που αποτελεί πρότυπο για όλους μας: δεν πίνει, δεν καπνίζει, τρώει υγιεινά, γυμνάζεται εντατικά και πίνει πολύ νερό. Και φυσικά, όλα αυτά ολοκληρώνονται από το εντατικό skincare που ακολουθεί. 

Photo: @jlo

Βεβαίως, υπάρχουν στιγμές που και η Jennifer Lopez δεν νιώθει αρκετά… Jennifer Lopez: “Έχω κάποια πρωινά που ξυπνάω και νιώθω απαίσια. Εκείνα τα πρωινά λέω στον εαυτό μου ότι και το απόλυτο είδωλό μου, Barbara Streisand, “γεια σου, κούκλα!” Λέω στον εαυτό μου πως εκείνη τη μέρα θα έχω την καλύτερη μέρα της ζωής μου, την καλύτερή μου μέρα μέχρι στιγμής!”, δήλωσε στο Stylecaster. 

Όσο για εμάς, θα ακολουθήσουμε τους κανόνες της asap!

 

 

Read More

And More