Τι συνέβη στα φρύδια της Courteney Cox;

Κλισέ αλλά ίσως και η μεγαλύτερη αλήθεια που έχουμε ακούσει σε σχέση με την ομορφιά: τα φρύδια είναι η κορνίζα του προσώπου και από μόνο του εκείνο το ένα χαρακτηριστικό που μπορεί να απογειώσει ή να καταστρέψει την εμφάνισή σου, ανάλογα με το πόσο καλοβγαλμένα ή κακοβγαλμένα είναι τα φρύδια σου. 

Αυτό είναι κάτι που η Courteney Cox από ότι φαίνεται το γνωρίζει πολύ καλά και κάνει τα πάντα για να έχει τα τέλεια φρύδια. Τα πάντα ή, απλώς τη σωστή θεραπεία που είναι το microblading που ουσιαστικά είναι μια ημιμόνη βαφή- tattoo που μιμείται την όψη της τρίχας. Best part? Φρόντισε να μας δώσει μια εικόνα από την διαδικασία!

“Έκανα στα φρύδια μου microblading! Μήπως το παράκανα;”, έγραψε αστειευόμενη κάτω από αυτή τη φωτογραφία η πρωταγωνίστρια από “Τα Φιλαράκια”. Στην πραγματικότητα, αυτό είναι ένα step της διαδικασίας και φυσικά δεν πρόκειται για το τελικό στάδιο όπου μπαίνει βαφή για να “κλειδώσει” τις τριχούλες που έχει βάψει η expert από κάτω και στην προκειμένη η tattoo artist, Audrey Glass. 

Εμείς εδώ στο TLIFE έχουμε κάνει αντίστοιχο θέμα για το microblading και φυσικά το έχουμε δοκιμάσει! Για να δεις όλες τις λεπτομέρειες για το πώς γίνεται και τι πρέπει να προσέξεις κάνε κλικ εδώ και δες το αντίστοιχο άρθρο

 

Read More

And More