Site icon TLIFE

Το beauty look της Selena Gomez στο τελευταίο της video clip μας κάνει να ανυπομονούμε για την άνοιξη

Την στιγμή που εμείς εδώ φοράμε τα πιο ζεστά μας ρούχα και έχουμε την πιο pale απόχρωση επιδερμίδας που μπορεί να έχει άνθρωπος (εκτός από τον χειμώνα είναι και ο εγκλεισμός κάποιων μηνών που έχει συντελέσει προς αυτή την κατεύθυνση- απόχρωση), η Selena Gomez φοράει λουλούδια στα μαλλιά της και μας κάνει να ανυπομονούμε για την άνοιξη!

@selenagomez

Η ίδια μόλις κυκλοφόρησε τον νέο της τραγούδι με τίτλο De Una Vez και λίγες ώρες πριν ανέβασε στο instagram της και το beauty look που συνόδευε το video clip! Δύο πράγματα που παρατηρούμε αμέσως- αμέσως: α) η Selena Gomez είναι πιο όμορφη από ποτέ και β) μας κάνει να θέλουμε να βάλουμε λουλούδια στα μαλλιά μας ακόμη και στην καρδιά του χειμώνα. 

@marissamarino

Από ότι φαίνεται, η Selena Gomez φοράει extensions στα μαλλιά της ενώ τα λουλούδια στα μαλλιά της είναι πιασμένα με τσιμπιδάκια και τονίζονται ιδιαίτερα οι φύτρες της, όπως φαίνεται και από το close up που ανέβασε η hair stylist που είναι υπεύθυνη για αυτό το αποτέλεσμα, aka Marissa Marino. 

Πάντως, σε περίπτωση που ανυπομονείς να έρθει η άνοιξη για να βάλεις λουλούδια στα μαλλιά σου, να σου πούμε ότι τίποτα δεν σε εμποδίζει να το κάνεις από τώρα! Εξάλλου, τα λουλούδια στα μαλλιά λειτουργούν και ως mood booster!

 

© 2024 tlife.gr