Το makeover της Ellen DeGeneres! Άλλαξε τα μαλλιά της μετά από χρόνια!

Οι μήνες της καραντίνας ήταν περίεργοι και, σε πολλές περιπτώσεις, δύσκολοι για τους περισσότερους. Για την Ellen DeGeneres ίσως λίγο περισσότερο. 

Η παρουσιάστρια τους προηγούμενους μήνες κατηγορήθηκε από πρώην συνεργάτες της για κακή συμπεριφορά, ενώ οι ίδιοι περιέγραψαν το περιβάλλον εργασίας τους τοξικό. Αυτός φαίνεται πως ήταν και ένας λόγος που η Eleln DeGeneres ήθελε να κάνει μια αλλαγή, ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που κόβει κανείς τα μαλλιά του όταν χωρίζει (το φαινόμενο είναι γνωστό και ως heartbreak haircut). 

Έτσι, λοιπόν, η ίδια εμφανίστηκε στην νέα σεζόν της εκπομπής της με ένα ολοκαίνουργιο hair look και τα μαλλιά της χτενισμένα όλα προς τα πίσω και με γενναίες δόσεις gel για wet look. 

Οι fan της Ellen DeGeneres εντόπισαν την αλλαγή και έκαναν διάφορα comments στα social media, ενώ οι περισσότεροι είπαν ότι τα νέα μαλλιά της παρουσιάστριας είναι ίδια με τα μαλλιά που είχε η σύζυγός της, Portia de Rossi, μερικά χρόνια πριν. 

Πάντως, κατά το παρελθόν η ίδια έχει μιλήσει για τη σχέση που έχει με τα μαλλιά της αλλά και για εκείνη τη μία φορά που τα είχε ταλαιπωρήσει τόσο πολύ με τις βαφές ώστε τα μαλλιά της απλώς τα άγγιζε και έπεφταν! 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

First @iamCardiB, now me.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ellen DeGeneres (@theellenshow) στις

“Όταν έχεις κοντά μαλλιά πρέπει να τα βάφεις συχνά, γιατί τα μαλλιά μακραίνουν πολύ γρήγορα. Για αυτό το λόγο τα βάφω κάθε τόσο και πολλές φορές δείχνουν διαφορετικά από εκπομπή σε εκπομπή- μάλιστα κάποιες φορές έχουν και διαφορετικό τόνο”, είχε πει σε μια εκπομπή πέρυσι στην οποία είχε εμφανιστεί με πολύ πιο ξανθά μαλλιά από ότι μας είχε συνηθίσει και συνέχισε λέγοντας πως αυτό συνέβη γιατί ήθελε να επισπεύσει την διαδικασία με τα highlights και τα αλουμινόχαρτα και να βάφει όλο το κεφάλι της. Αλλά γρήγορα έμαθε πως αυτή η τεχνική με το ξάνοιγμα των μαλλιών και μετά το χρώμα παίρνει επίσης πολλές ώρες για να ολοκληρωθεί. 

Εκείνη τη φορά, αφού δεν της άρεσε το αποτέλεσμα ο κομμωτής της επιχείρησε να της τα ξαναβάψει αλλά όχι μόνο στο τέλος τα μαλλιά της είχαν τόσες πολλές αποχρώσεις που έμοιαζαν με την σημαία των gay, όπως είπε αστειευόμενη, αλλά είχαν καταστραφεί κιόλας. 

“Τα μαλλιά μου έπεφταν! Κυριολεκτικά, τα άγγιζα και έφευγαν! Πιστεύω πως ντρέπονταν τόσο πολύ που δεν ήθελαν να έχουν καμία σχέση με το κεφάλι μου και έλεγαν πάμε να φύγουμε από εδώ”, είπε χαρακτηριστικά. Εκείνη τη φορά φαίνεται πως πήρε το μάθημά της και σταμάτησε να πειραματίζεται με το χρώμα τους με αποτέλεσμα να κάνει focus μόνο στο styling. Και μιας και δεν είχε πλέον πολλές επιλογές, αποφάσισε να υιοθετήσει αυτό το χτένισμα! Αλήθεια, πώς σου φαίνεται; 

 

 

Read More

And More