Το μακιγιάζ της Karlie Kloss είναι το μακιγιάζ που θα κάνουμε απόψε!

Αν έπρεπε να διαλέξουμε το it χρώμα ματιών για το 2019 αυτό θα ήταν το πράσινο. Η Kendall Jenner υποδέχτηκε το 2019 με ένα φλούο πράσινο στα μάτια (δες εδώ) και τώρα η Karlie Kloss μας μυεί στην πιο… olive- φορέσιμη εκδοχή του.

Η ίδια παρακολούθησε το couture show του Dior τις προηγούμενες μέρες έχοντας αυτό το μακιγιάζ το οποίο θα γίνει το makeup inspo μας για αυτό το Σουκού. Αλλά πριν από αυτό, ένα closeup…

View this post on Instagram

J’ADIOR-ING

A post shared by Karlie Kloss (@karliekloss) on

Για να υιοθετήσεις το look αυτό είναι πολύ βασικό να τοποθετήσεις στα μάτια σου ένα primer ώστε να έχεις μια σταθερή βάση. Έπειτα, άπλωσε μια nude σκιά σε όλο το βλέφαρο και πάνω σε αυτή τη σκιά θα δουλέψεις για να δημιουργήσεις τα βάθη και να δώσεις στα μάτια σου το σωστό σχήμα. Διάλεξε μια πλούσια πράσινη σκιά όπως η Shadow Extreme του Tom Ford στην απόχρωση Emerald Green και άπλωσέ την από την εσωτερική γωνία του ματιού (άνω και κάτω) καλύπτοντας τα 2/3. Για τις εξωτερικές γωνίες χρησιμοποίησε μια καφέ σκιά την οποία θα απλώσεις “τραβηγμένη” με διάθεση προς στα έξω ώστε να επιμηκύνεις τα μάτια σου. Ενίσχυσε το μακιγιάζ των ματιών σου τοποθετώντας μια ιριδίζουσα ανοιχτή σκιά στις εσωτερικές γωνίες και ολοκλήρωσε με δύο- τρεις στρώσεις μάσκαρα σε άνω και κάτω βλέφαρίδες.

 

Read More

And More