Το μανικιούρ της Blake Lively στην πρώτη της επίσημη εμφάνιση μετά από καιρό έγινε με αποξηραμένα λουλούδια

Είχαμε πολύ καιρό να δούμε την Blake Lively και τον Ryan Reynolds στο κόκκινο χαλί ώσπου οι δυο τους αποφάσισαν να κάνουν ένα διάλειμμα από το… διάλειμμά τους! Αφορμή στάθηκε η πρεμιέρα της ταινίας Free Guy στην οποία πρωταγωνιστεί ο Ryan Reynolds και η οποία έγινε στην Νέα Υόρκη. 

Η Blake Lively εμφανίστηκε με ένα υπέροχο ροζ, shimmering φόρεμα, μια πλεξίδα στα μαλλιά από την οποία είχε περασμένη μια αλυσίδα, ενώ εξίσου εντυπωσιακό ήταν και το μανικιούρ της το οποίο ήταν ένα gel manicure με υπέροχα λουλούδια- ένα αποτέλεσμα που θύμιζε περισσότερο έργο τέχνης παρά… ένα ακόμη μανικιούρ!

Το credit για το αποτέλεσμα πηγαίνει στην nail artist Elle στην οποία, σύμφωνα με το αμερικάνικο Refinery29, η Blake Lively έστειλε το Prabal Gurung φόρεμά της και ζήτησε ένα μανικιούρ το οποίο να είναι ρομαντικό αλλά edgy ταυτόχρονα. Το αποτέλεσμα ήταν αυτό το μανικιούρ. 

Όσο για τα λουλούδια, δεν είναι ζωγραφισμένα αλλά στην πραγματικότητα πρόκειται για αποξηραμένα λουλούδια που έχει κολλήσει πάνω σε κάθε νύχι και που έχει σταθεροποιήσει από πάνω με top coat. Τα συγκεκριμένα τα εντοπίσαμε στο Amazon, εδώ

Read More

And More